ALEGE CE TI SE POTRIVESTE

Clientii ne recomanda

Ec. Cristian TrutaContabil sef - SEMTEST

Maria IanisMARISOFT CONTI NET

Marius ConstantinAMA FORTUNA SPORTS

CIEL V7 reprezinta pentru noi software-ul potrivit la momentul potrivit. Nu ne putem imagina desfasurarea in conditii optime a activitatii noastre fara CIEL V7 – o aplicatie intr-adevar revolutionara nu doar prin constructia ei, ci si prin faptul ca, odata cu ea, beneficiezi de aportul unei intregi echipe de specialisti care sunt mereu alaturi de tine, te sprijina, tin cont de cerintele tale si iti ofera cu promptitudine cele mai optime solutii. Multumim CIEL Romania!

Ec. Cristian TrutaContabil sef - SEMTEST

Achizitia CIEL V7 a fost cea mai buna alegere facuta ca sa imi usureze munca. Este o solutie completa de contabilitate si gestiune. In plus, nu prezinta probleme de transfer, genereaza declaratiile care sunt actualizate in aplicatie si este o aplicatie extrem de prietenoasa prin usurinta cu care intocmesti rapoartele.

Marica TeklaDir. Economic - Industrial Plast

Lucrez cu CIEL V7 din februarie 2015 si sunt foarte multumit de functionalitatile oferite de program. Este usor de folosit si intuitiv. Va doresc mult succes in dezvoltarea aplicatiei in viitor!

Florin StancuAGRICOVER GROUP

CIEL V7 face parte acum din echipa noastra. Cu o interfata moderna si prietenoasa, el rezolva repede si eficient complexele probleme din domeniul financiar-contabil. Te indruma, te sprijina si te invata. Si el este CIEL V7.

Dan SanduFORMAT LADY

Alegerea companiei CIEL Romania, pentru a-mi eficientiza fluxurile de business ale companiei, s-a dovedit a fi foarte inspirata. Sunt foarte incantat de cum au decurs discutiile privind modificarile de program de care aveam nevoie la CIEL Android V7. Rezultatele au fost pe masura asteptarilor in primul rand datorita excelentei profesionale de care persoanele tehnice au dat dovada.

Mihalascu ViorelNEXT LEVEL BUSINESS

De ce am ales CIEL? Iata doar cateva dintre avantaje:

1) actualizarea automata a partenerilor cu informatiile din mfinante.ro;
2) Legarea la magazinul online;
3) Incarcarea pe mai multe gestiuni simultan in cadrul aceluiasi NIR.

Marculescu IonelaDirector Economic, Global Accounting Team

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO