Esti contabil, munca ta este complexa si de maxima responsabiitate in fata statului si a clientilor?
Nu mai ai timp de nimic ?
Avem solutia completa pentru tine, care te ajuta sa castigi timp si bani.

Avantajele tale cu CIEL Solutia completa pentru contabili

image

Avem multe automatizari si ne gandim mereu la ce poate sa faca programul de
contabilitate IN LOCUL TAU si nu pentru tine. De ex : Trainingurile pe programe se fac online!

image

Revizuire automata Rapoarte si chei de verificare inainte de depunerea Declaratiilor ca sa fii sigur ca e bine ce ai facut. Sanse mici sa gresesti.

image

Peste 150 de Rapoarte contabile, financiare, comerciale: pe cifre de afaceri, pe diferite dimensiuni de interes, pe centre de cost, pe articole, pe terti, de analiza financiara si comerciala, etc.

image

Actualizari legislative in aplicatii la timp, constant

image

Oricati clienti ai avea, oricate baze de date, costul este fix.

image

Te tinem la curent cu noutatile legislative, prin intermediul atelierelor practice de la sediul nostru, prin webinariile la care invitam specialist din domeniu, prin informatiile de actualitate de pe blog sau din newsletterele noastre.

Cum te ajuta CIEL Solutia pentru contabili

 • CONTABILITATE
  Depui declaratii (ai disponibile toate formularele de declaratii), poti tine oricate societati vrei, ai la dispozitie functionalitati automate pentru a nu te incarca luna de luna cu munca repetitiva.

 • SALARIZARE
  In doar 4 minute de la prima logare faci primul contract si in doar 6 minute obtii primul stat de plata si primul fluturas. Programul e foarte intuitiv, te descurci singur si oricum iti stam la dispozitie.

 • RAMAI INFORMAT LA ZI CU MODIFICARILE LEGISLATIVE
  Abonandu-te la newsletterul nostru, afli cele mai noi modificari legislative si, la nevoie, ti le putem explica si in cadrul seminariilor si webinariilor organizate de CIEL.

 • AI SFATURI DE LA PROFESIONISTI
  Intri in reteaua CIEL, unde, pe langa profesionistii nostri care sunt online 12h pe zi, primesti sugestii si solutii si de la specialistii in domeniu

 • COMUNITATEA CIEL
  Vei face parte din grupul profesionistilor CIEL alaturi de alti contabili care folosesc programele noastre si de specialisti din domeniu, vei participa la conferinte si evenimente de specialitate, unde vei invata si iti vei putea promova serviciile de contabilitate.

image

CIEL Romania
Bd. Unirii, nr 11, Bucuresti
Departament comercial: 021 201 53 20