Cum efectuezi importul din Conta si Gestiunea Comerciala in CIEL V7

Pentru a beneficia de cele mai performante programe financiar-contabile si de un pachet complet de servicii la cele mai inalte standard iti recomandam sa efectuezi trecerea la noile aplicatii V7.

Poti efectua importul din CIEL Gestiune Comerciala si CIEL Contabilitate in aplicatia software financiar-contabila CIEL V7 daca ai instalat versiunile 2.5.9 pentru CIEL Gestiune Comerciala, 6.48.0 pentru CIEL Contabilitate si 7.10.0 pentru CIEL V7.

Iti punem la dispozitie un manual prin intermediul caruia iti explicam pas cu pas cum trebuie sa realizezi importul din Conta si Gestiune Comerciala in CIEL V7. Manualul este impartit in trei capitole:

  • Descriere generala;
  • Verificarile pe care trebuie sa le efectuezi dupa ce ai realizat importul;
  • Pasii pe care trebuie sa ii efectuezi.

Capitolele sunt gandite astfel incat sa parcurgem impreuna tot procesul importului. Iti oferim raspunsuri la posibile intrebari, iti prezentam exemple si poti sa vizualizezi imagini din aplicatia software financiar-contabila. In plus, iti detaliem pasii pe care trebuie sa ii efectuezi astfel incat sa realizezi un import de succes.

Poti descarca manualul de aici!

 

Începând cu data de 1 noiembrie 2016, serviciile pentru aplicatia CIEL Contabilitate V6 vor fi indisponibile, incluzand, dar fara a ne limita la: optimizari, dezvoltari, personalizari, actualizari legislative, asistenta tehnica.

Iti reamintim ca de la 1 ianuarie 2016 serviciile pentru aplicatiile anterioare CIEL Gestiune V6 si CIEL Imobilizari V6 sunt indisponibile. Te rugam sa faci trecerea la noile aplicatii V7 pentru a beneficia de cele mai performante programe financiar-contabile si un pachet complet de servicii la cele mai inalte standarda de calitate!

*Pentru a beneficia de trecerea asistata si gratuita este necesar sa ai un abonament activ.


Autor :