Efectueaza operatiuni avansate in cel mai avansat software financiar-contabil!

Drumul catre succes este pavat cu pasi siguri: siguranta ca folosesti cele mai performante aplicatii software financiar-contabile, siguranta ca ai un partener de incredere si siguranta ca viziunea ta prinde contur in fiecare zi putin mai mult. Tocmai de aceea, venim in intampinarea nevoilor tale cu functionalitati care iti permit sa realizezi operatiuni avansate in cel mai performant software financiar-contabil, CIEL V7!

Folosind aplicatiile software financiar-contabile CIEL Conta V7/CIEL Gestiune Comerciala V7/ CIEL Conta Liberala V7 poti efectua operatiuni avansate pe o lista (de exemplu: sa determini valoarea maxima sau minima) fara sa realizezi un export in Excel.

Pentru a efectua aceste operatiuni, poti apela optiunile puse la dispozitia ta printr-un simplu click dreapta pozitionat pe linia de totaluri, ca in exemplul de mai jos:

aplicatie 1

Dupa ce ai efectuat un click dreapta, din meniul principal poti selecta o singura valoare care sa iti fie afisata ulterior. De exemplu, daca selectezi optiunea MAX, aplicatia software financiar-contabila iti va afisa valoarea maxima din lista; in momentul in care ai ales MAX, celelalte coloane nu se modifica.

aplicatie 2

Daca ai nevoie sa afli care este valoarea minima, poti selecta MIN, urmand sa iti fie afisata valoarea corespunzatoare coloanei pe care ai selectat-o. Pentru a calcula suma pe o anumita coloana poti folosi SUM sau TOTAL. In cazul in care ai nevoie urgenta de o medie a valorilor introduse, cu un simplu click pe MEDIE poti afla care este aceasta.

 

Cum efectuezi mai multe selectii

In plus, ai la dispozitie optiunea ADD NEW SUMMARY cu ajutorul careia poti adauga si alte selectii pentru coloana respectiva.

aplicatie 3


Autor :