Functiile unui program de gestiune a salariilor

Administrarea corecta a salariilor angajatilor reprezinta una dintre activitatile esentiale din cadrul unei firme. Cu toate acestea, multi antreprenori nu sunt constienti de importanta acestui proces si, in consecinta, nu pun mare pret pe gestiunea sa, rezultatele nefiind pe masura asteptarilor.

Pentru a eficientiza sarcinile ce tin de organizarea si monitorizarea corecta a salariilor si a operatiunilor adiacente, o varianta potrivita pentru tine este achizitionarea unui program gestiune personal. Acest sistem de management al salariilor te ajuta sa gestionezi detaliile salariale ale angajatilor tai in mod sistematic, fara sa mai fie nevoie de implicarea unor resurse considerabile in acest sens.

Software-ul de salarizare ofera o multime de avantaje diferite pentru utilizatori, atat pentru angajati, cat si pentru reprezentantii companiei.

Avantaje oferite de un program costuri salariati

Reduci costurile

Prin cumpararea si instalarea soft-ului specializat, preiei controlul asupra intregului proces de administrare a salariilor, fara sa mai fie cazul sa apelezi la o agentie externa sau la o persoana angajata special pentru asta. Odata ce inveti sa utilizezi programul rapid si eficient, vei vedea ca lucrurile se vor desfasura foarte usor.

Economisesti timp

In mod evident, este nevoie de mai mult timp si resurse suplimentare daca incerci sa gestionezi salariile angajatilor fara ajutorul unui program gestiune salarii ERP/CRM, ci mergand pe metodele traditionale. In schimb, datorita functiilor sale specifice, soft-ul rezolva in doar cateva minute problemele de acest fel. Astfel reusesti sa economisesti timp si energie.

Beneficiezi de date securizate

Prin gestionarea salariilor cu un program profesional, elimini riscul de a pierde informatiile si datele la un moment dat, din cauza problemelor ce tin de securitatea IT.

Esti la curent cu noutatile

Din cauza ritmului agitat in care lucrezi in fiecare zi, este posibil sa nu fii la curent in permanenta cu cele mai recente actualizari cu privire la taxe, legi etc. De aceea, un alt beneficiu oferit de programul de gestiune a salariilor este ca te va ajuta sa primesti notificari ori de cate ori apar noi informatii si update-uri in acest domeniu.

Caracteristici program gestiune salarii – CIEL Salarii

Atunci cand ai nevoie de un sfat achizitie program salarii, aplicatia CIEL Salarii este solutia ideala. Cateva dintre beneficiile oferite de acest sistem sunt:

–          Programul poate fi folosit de un numar nelimitat de firme sau utilizatori

–          Soft-ul emite fluturasi de salariu personalizati pentru fiecare angajat in parte

–          Configureaza concediile de odihna si se ocupa de administrarea bonurilor cadou

–          Calcularea salariilor in functie de anumite criterii este automatizata

–          Emite rapoarte specifice necesare

–          Poate realiza o organigrama pentru ca tu sa ai o imagine de ansamblu asupra situatiei din toate departamentele


Autor :