Pasii necesari in alegerea softului potrivit de gestiune

16 august 2016

Exista o multime de provocari atunci cand gestionezi o afacere de unul singur sau cand iti contorizezi eforturile intr-o firma unde ai o pozitie importanta daca nu ai un ajutor.

Chiar daca un asistent se poate dovedi foarte util, ideal este sa instalezi un soft de gestiune care sa te ajute sa te organizezi cat mai bine, sa tii cu usurinta evidenta cheltuielilor, a angajatilor, a veniturilor, a comenzilor si sa te ajute cu multe alte operatiuni cu adevarat importante.

Pasii necesari in alegerea softului potrivit de gestiune sunt urmatorii:

Ce trebuie sa faca un soft de contabilitate?

Raspunsul la acasta intrebare este in stransa legatura cu domeniul de expertiza a utilizatorului unui program de gestiune. Cum alegi un program de gestiune? Ce aplicabilitate are softul pe care il alegi? Pentru ce perioada ai nevoie de acest soft?

Daca te-ai intrebat “cum aleg un program de facturare bun?”, trebuie sa treci atat prin celelalte intrebari, cat si prin pasii enumerati mai sus. Determinarea scopului pentru care ai nevoie de un program de gestiune este foarte importanta pentru a identifica toate functionalitatile pe care sa le ai de la un soft de contabilitate si gestiune.

Un soft trebuie sa elimine volumul de erori aparute in procesul de lucru, trebuie sa iti poata organiza activitatea antreprenoriala din punct de vedere economic si contabil, trebuie sa te ajute sa tii evidenta comenzilor onorate, a transportului marfii, a contractelor cu fiecare colaborator si furnizor in parte si tot asa mai departe.

Programele de gestiune sunt nisate pe diferite categorii de activitati, astfel incat domeniul de interes sa fie exploatat la maximum. Prin urmare, va trebui sa stii ce soft de contabilitate sa alegi din zecile de optiuni aflate pe piata.

Ce soft de contabilitate si gestiune sa alegi?

Recomandarea pentru un program de gestiune este strict legata de scopul acestuia, asadar vei putea alege intre un program de gestiune din Gama Standard sau din Gama Professional:

Identifica genul de program de contabilitate si gestiune ce reprezinta o prioritate pentru pozitia ta in cadrul societatii unde lucrezi si alege softul care sa iti devina aliatul de incredere la locul de munca astfel incat sa lucrezi eficient.

Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
companii
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO