Sfaturi in alegerea unui program de gestiune

Atunci cand ai o afacere, fluxul de informatii vehiculate in cadrul acesteia este foarte mare. De aceea, un program de gestiune este ideal pentru cresterea rezultatelor firmei tale cu costuri reduse si pentru simplificarea proceselor interne.

Un program informatic este instrumentul cel mai potrivit pentru marirea productivitatii tale. Cu cat softul este mai performant, cu atat utilitatea lui pentru firma ta este mai mare, ducand la reduceri de cheltuieli, la cresterea numarului de clienti si la simplificarea modului de lucru.

Program de gestiune stocuri – pareri si sfaturi de achizitionare

Atunci cand iti achizitionezi un program de gestiune, trebuie sa ai in vedere nevoia de suport tehnic pentru migrarea datelor, dar si pe tot parcursul colaborarii, lipsa acestor servicii fiind unul dintre motivele pentru care multe firme sunt sceptice atunci cand isi propun sa treaca la un nou program gestiune. In cadrul CIEL iti oferim acest suport atat online, prin prezentarea de tutoriale, cat si prin intermediul echipei de customer service mereu la dispozitia clientilor. De asemenea, softul de gestiune pe care ti-l punem la dispozitie iti permite importul datelor asa cum iti doresti, tinand cont, insa, ca o baza mare de date poate ingreuna rularea programului.

Un soft bun nu necesita corectii si verificari, astfel incat e bine sa alegi un program gestiune care sa genereze documentele justificative in format standard, conforme cu legislatia in vigoare si relistabile in orice moment. Pentru usurarea muncii, un soft gestiune iti genereaza automat note contabile odata cu documentele, ceea ce inseamna ca acestea din urma nu trebuie reluate si reintroduse in contabilitate.

Utilizarea unui program de gestiune performant, asa cum este cel pe care ti-l oferim, trebuie sa se faca intr-un mod usor si intuitiv, sa presupuna un parcurs simplu, fiind nevoie sa efectuezi doar cateva click-uri. Navigarea intre ferestre si selectarea diferitelor optiuni trebuie sa se faca usor. De exemplu, ca sa vezi o nota contabila generata pentru un document, procesul trebuie sa fie simplu – fara a inchide si deschide diverse module ale aplicatiei. Este bine ca soft-ul sa iti permita lucrul cu mai multe firme din cadrul aceleiasi aplicatii, fara a fi nevoie sa comuti de la un utilizator la altul. Aplicatiile software financiar – contabile CIEL iti permit acest lucru chiar si de pe mai multe statii de lucru.

Introducerea datelor intr-un document dintr-un program gestiune se realizeaza intr-un singur loc, ele aparand apoi acolo unde sunt apelate (receptie, nota contabila). De mare ajutor in alegerea unui soft de gestiune sunt si posibilitatea de integrare a acestuia cu casa de marcat, structurarea informatiilor in cadrul programului si, nu in ultimul rand, securizarea datelor.

In cadrul CIEL Romania am lucrat intotdeauna la cele mai inalte standarde si ne-am tratat clientii cu profesionalism si seriozitate, multumirea acestora privind programele de gestiune pe care le-am furnizat fiind ceea ce ne-a determinat sa fim mereu la zi cu nevoile si cerintele utilizatorilor. Pentru soft gestiune sfaturi, echipa de contact iti sta mereu la dispozitie pentru a gestiona eficient situatiile aparute, in timp ce pentru program de gestiune stocuri – pareri, sectiunea forum de pe site iti este deschisa daca vrei sa iti exprimi opinia cu privire la serviciile si produsele noastre.


Autor :