Utilizeaza CIEL V7, cel mai avansat software financiar – contabil! Efectueaza cautari avansate in 3 pasi!

Intr-un domeniu in continua dezvoltare, este extrem de important este sa ai acces cat mai rapid la informatia corecta. Tocmai de aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu un ghid al avantajelor aplicatiilor CIEL V7!

Iti explicam pas cu pas cum poti utiliza cele mai performante functionalitati astfel incat sa iti eficientizezi munca.

Iata cum efectuezicautari avansate in 3 pasi in aplicatiile software financiar-contabile CIEL Conta V7/CIEL Gestiune Comerciala V7/CIEL Conta Liberala V7:

 

Pasul 1: Poti accesa meniul de cautare avansata utilizand butonul CAUTA.

1

Pentru a putea beneficia de informatii exacte si corecte, poti folosi optiunea de CAUTARE AVANSATA. Aceasta optiune iti permite sa selectezi diferite filtre de sortare in baza carora efectuezi cautarile viitoare. Pentru a iti fi cat mai usor trebuie sa tastezi valorile de cautare.

De exemplu: in cazul in care doresti sa vizualizezi facturile de vanzare dintr-un anumit interval de timp, ai posibilitatea sa definesti atat data de inceput, cat si data de sfarsit.

 

2

3

 

Pasul 2: Dupa ce ai efectuat selectia filtrelor si a criteriilor de cautare, apasa butonul APLICA.

4

Ulterior efectuarii cautarii aplicatia iti pune la dispozitie lista documentelor care se incadreaza in selectia definita de catre tine.

5

 

Daca vrei sa beneficiezi de o cautare cu rezultate cat mai usor de utilizat in operatiunile viitoare poti aplica mai multe criterii de filtrare.
Pasul 3: Daca vrei sa stergi rezultatele cautarii si sa te intorci la lista initiala apasa butonul X, ca in imaginea de mai jos:

6

 

 

 


Autor :