CIEL Black Friday 2021

#pentruSanatateinAfaceri

Afla primul promotiile!

Si vei primi toate detaliile din timp.

Black Friday 2021 pentru Antreprenori – 12 noiembrie

Imunizeaza-ti afacerea cu softuri la oferte nemascate! Descarca GHIDUL!

Cel mai important Black Friday 2021 pentru Antreprenori este aici!!! Pregateste-te sa-ti imunizezi afacerea si sa asiguri un viitor sanatos in business cu solutii software la cele mai mari reduceri. Tehnologia, automatizarile si digitalizarea sunt sursa de oxigen pentru afacerile care vor sa reziste si sa fie mai puternice in pandemie.

Profita de Black Friday 2021 pentru Antreprenori pentru a face cea mai buna investitie in compania ta, la cele mai mici costuri.

CIEL Black Friday pentru Antreprenori: o singura zi de reduceri pentru un viitor pe plus in business

Intr-o perioada diferita, acaparata de schimbari aduse de pandemie, afacerea ta are nevoie sa fie protejata de orice risc, pierderi si alegeri gresite. Alege sanatatea in business cu softurile CIEL, create sa automatizeze activitati repetitive si sa te ajute sa iei decizii de business in baza cifrelor.

Black Friday 2021 pentru Antreprenori: strategii pentru o afacere sanatoasa

Pandemia a schimbat modul in care facem afaceri. Acum sunt noi oportunitati, acum vanzarile se fac altfel si poti sa ai mai mult succes. Panica te impiedica sa evoluezi, dar adaptarea la contextul actual te salveaza de riscuri si te ajuta sa cresti. Iar noi suntem aici pentru a te inspira sa faci miscari strategice in business pentru a evita pierderile si a-ti intari afacerile cu mai putine cheltuieli si efort mai mic, alegand softul potrivit de Black Friday 2021.

Iata pe ce sa mizezi:

COMERT ONLINE: creeaza magazin virtual sau dezvolta-ti afacerea online

Sa spunem „Viitorul este online” este aproape banal. Prezentul este online. Clientii tai sunt online. Vanzarile bune sunt online. Castigurile mai mari sunt online. Afacerea ta este mult mai profitabila… ONLINE. Bazeaza-te pe ratiune, actioneaza strategic si lasa comenzile sa vina la orice ora, de oriunde din tara, de pe laptop sau telefon. Mai multe detalii gasesti aici.

SOLUTII CLOUD: pentru acces de oriunde in pandemie

Solutiile cloud sunt tot mai cautate datorita faptului ca reprezinta o tehnologie sigura pentru business si pot fi accesate de oriunde si de pe orice dispozitiv, telefon, tableta sau laptop. Practic, cu un soft in Cloud, asa cum gasesti la CIEL de Black Friday, munca devine mai usoara si mai placuta, iar afacerea ta este tinuta in priza de oriunde.

AUTOMATIZARI care simplifica munca si reduc cheltuielile

Tehnologia este intotdeauna cea mai rapida si eficienta metoda de a reduce cheltuielile. Automatizand activitati repetitive care consuma foarte mult timp, care inseamna bani, nu doar ca va creste exponential productivitatea angajatilor, dar vor fi imbunatatite operatiunile in companie. Astfel, imbunatatind activitatea in companie vei imbunatati si relatia cu furnizorii si clientii, vei vinde mai mult si mai repede, vei fideliza clientii, vei imbunatati imaginea companiei si vei creste veniturile afacerii tale.

NOU! Cum comanzi softurile care iti cresc afacererea, simplu si rapid de Black Friday

Pasul 1: te inscrii de acum pe lista si vei afla toate detaliile din timp

Pasul 2: intri in pagina de campanie in ziua de Black Friday

Pasul 3: pui in cos softul/softurile dorite la super pret

Pasul 4: platesti online, in siguranta, cu cardul

Pasul 5: descarci softul virtual (primesti un link de descarcare)

Pentru a instala si folosi softurile CIEL primesti tot sprijinul necesar din partea consultantilor nostri.

Pregateste-te sa prinzi cele mai performante softuri la super reduceri!

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO