Blog

Pentru contabili Pentru antreprenori
raport p&l

Ce este raportul P&L si ce trebuie sa contina

Pentru a crea viitorul afacerii tale, trebuie sa citesti prezentul. Iar acest lucru il poti face in mod coerent, fara erori, vazand raportul P&L al firmei. Afla DE CE.

Detalii
windows fara licenta

Cum iti expui afacerea la atacuri cibernetice, fara Windows 10 si antivirus cu licenta

Afla AICI cum te feresti de atacuri cibernetice si de ce e important sa folosesti Windows si antivirus cu licenta pentru protejarea afacerii.

Detalii
relatii comerciale turcia

Ai relatii comerciale cu Turcia? Vezi ce modificari fiscale sunt prevazute de la 1 ianuarie 2021

Ministerul Finantelor tocmai a anuntat, printr-un comunicat publicat online, ca vor fi facute modificari in Codul Fiscal care vor clarifica relatiile comerciale cu Turcia, dupa ce a fost inclusa pe lista UE cu tarile posibil necooperante. Modificarea prevede ca sunt nedeductibile cheltuielile rezultate in urma unei tranzactii dintre o persoana fizica sau juridica si o…

Detalii
cash flow

Totul despre cash-flow: ce este, ce inseamna cash-flow negativ si de ce TREBUIE sa urmaresti fluxul de numerar al afacerii tale

Afla aici ce este cash-flow-ul sau fluxul de numerar, cum te ajuta evidenta lui in afacere si CUM sa te feresti de cash-flow-ul negativ.

Detalii
salariu minim pe economie

Sondaj CIEL Romania: 87% dintre firme cresc salariul minim de la 1 ianuarie, nu de la mijlocul lunii, pentru a evita munca dubla in calcularea salariului

Salariul minim brut va fi crescut la 2.300 lei de la 1 ianuarie, nu de la mijlocul lunii, de catre majoritatea angajatorilor din Romania.

Detalii
elon musk

7 lectii de leadership pe care sa le inveti de la Elon Musk, cel mai bogat om din lume

Elon Musk, care tocmai a devenit cel mai bogat om din lume, poate fi o sursa de inspiratie in business. Afla cele mai bune lectii pentru succes!

Detalii

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO