Blog

Pentru contabili Pentru antreprenori
trenduri business

Top trenduri care vor influenta cresterea business-ului tau

Tu ce faci pentru a-ti dezvolta afacerea? Adopta cele mai bune schimbari din timp si pregateste-te sa castigi mai mult cu mai putin efort.

Detalii
import extras de cont

De ce ai nevoie de import automat de extras de cont

Tu ce faci in doar 1 minut? Descopera asistentul virtual care te scapa de munca. Descopera importul automat de extras de cont.

Detalii
scutirea de tva livrari intracomunitare de bunuri

De ce documente si informatii ai nevoie pentru scutirea de TVA pentru livrarile intracomunitare de bunuri

In materialul anterior am exemplificat cum sunt indeplinite conditiile pentru scutirea de TVA la livrarile intracomunitare de bunuri, daca transportul cade in sarcina furnizorului din Romania. In materialul de astazi va propunem, tot prin exemple, sa detaliem si ce documente si informatii ar trebui sa obtina furnizorul din Romania daca, conform contractului dintre parti, transportul…

Detalii
reducere cheltuieli

5 metode prin care sa reduci cheltuielile in compania ta

Activitatea din compania ta poate fi imbunatatita, chiar daca reduci cheltuielile. Important este sa faci alegerile potrivite.

Detalii
scutire TVA la livrari intracomunitare

Scutirea de TVA pentru livrarile intracomunitare de bunuri – exemple concrete

In materialul anterior am trecut impreuna prin conditiile care trebuie sa fie indeplinite de catre funizor ca sa poata aplica scutirea de TVA pentru livrarile intracomunitare de bunuri. Ca sa recapitulam, o sa recapitulam pentru inceput conditiile asa cum sunt ele stabilite prin Regulamentului 2018/1912 si Ordinul ministrului finanțelor publice nr. 103/2016, modificat prin Ordinul…

Detalii
clienti fideli

De ce o sa te doara daca nu ai clienti fideli

Nu uita niciodata cat de importanta este fidelizarea clientilor: cu investitii minime pentru a le arata ca iti pasa de ei iti cresti veniturile rapid.

Detalii

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO