Ciel ERP si Salarii au devenit nextup NextUp ERP si Salarii. Pentru detalii, click aici

Blog

Pentru contabili Pentru antreprenori

Ce este e-Factura și cu ce se servește ea

Ești freelancer sau consultant și ai tot auzit de e-Factura asta, dar amâni să te informezi că nu prea îți plac aspectele astea cu legislație și oricum nu vorbești limba instituțiilor de stat. Uite că îți traducem noi despre ce e vorba. România este în curs de Marea Digitalizare. O numim așa pentru că se […]

Detalii

Aplicații utile pentru antreprenori

Indiferent de mărimea afacerii tale, vei întâmpina dificultăți în decursul timpului. Tocmai de aceea, pentru a putea face față cu brio diferitelor situații cu care te vei confrunta, este nevoie să ai la dispoziție niște tool-uri care să îți simplifice activitatea și să nu îți distragă atenția de la lucrurile cu adevărat importante pentru afacerea […]

Detalii

Top 6 greseli financiare mai putin intuitive

La Ciel, credem puternic in preventie si in auto-educare, si de aceea, am pregatit pentru tine, un top 6 cu greseli financiare mai putin intuitive. Sa incepem!

Detalii
gestiona eficient bugetul

4 sfaturi pentru a-ti gestiona eficient bugetul atunci cand esti freelancer

Esti liber-profesionist (sau cum se mai spune “freelancer”) si nu ai venituri constante. “Been there, done that!” Viata de liber-profesionist este o viata foarte frumoasa, fiindca poti face ceea ce iubesti, ai timp berechet la dispozitie, si poti fi propriul tau sef. Toate bune si frumoase, pana cand dai nas in nas cu cheltuielile lunare si iti dai seama ca e nevoie si de aia, si de aia, si de aia.

Detalii
Cum sa creezi NFT

Cum creezi un NFT si cum poti cumpara, vinde si obtine profit de pe urma tokenurilor nefungibile

Crearea, achizitia si vanzarea de NFT-uri pot fi privite ca pasi importanti pentru o viitoare economie complet digitalizata.

Detalii
NFT

NFT-urile – un nou concept al ecosistemului criptomonedelor?

Ce sunt NFT-urile? Afla cateva detalii si informatii despre acest concept relativ nou si despre modul de functionare al acestuia. 

Detalii