100 licente, 100% gratuit! Ia-ti cele mai performante aplicatii financiar contabile!

18 iulie 2016
Antreprenor, Co-owner Ciel România
Articole publicate

Fii intre primii 100 de clienti ai campaniei promotionale si primeste ORICE licenta CIEL Romania 100% GRATUIT!

Acum iti poti eficientiza munca lucrand cu cele mai performante aplicatii software financiar-contabile!

Aplicatiile incluse in promotie:

ArticolHexa

Iata cateva dintre beneficiile pe care ti le aduc aplicatiile CIEL V7:

In CIEL Conta V7 ai acces la o gama variata de rapoarte, astfel incat sa te asiguri ca evidenta financiar-contabila este corecta. In plus, ai optiunea de a iti corela documentele.

CIEL Gestiune Comerciala V7 iti pune la dispozitie ultimile modificari legislative, iti permite sa efectuezi actualizari in timp real si iti faciliteaza incarcarea marfii pe mai multe depozite simultan, in cadrul aceluiasi NIR.

Cu CIEL Imobilizari V7 vei gestiona cu succes mijloacele fixe, putand chiar sa calculezi automat amortizarile lunare conform metodei de amortizare alese.

In CIEL Contracte V7 poti crea si urmari contracte astfel incat sa iti usurezi munca de zi cu zi. In plus, ai posibilitatea de a configure intervalele de facturare si contorizare.

Aplicatia CIEL Productie V7 iti permite sa urmaresti activitatea de productie si iti furnizeaza o imagine integrata a consumurilor, precum si a cheltuielilor efectuate.

Folosind CIEL Distributie V7 vei monitorizadocumentele aferente transportului de marfa, putand sa definesti atat traseele de livrare, cat si fluxurile de lucru pentru fiecare partener.

CIEL Salarii este solutia ideala pentru a iti automatiza calculul salarialsi pentru a iti eficientiza managementul resurselor umane.

CIEL Audit si Revizuire iti pune la dispozitie chestionare pentru evaluarea riscurilor, foi de lucru si tabelul indicilor de intersectie dintre Riscul Inerent si Riscul de Control.

 

 

Oferta speciala include aplicatiile CIEL Conta V7, CIEL Gestiune Comerciala V7, CIEL Imobilizari V7, CIEL Contracte V7, CIEL Productie V7, CIEL Distributie V7, CIEL Salarii si CIEL Audit si Revizuire. Promotia este valabila in perioada 18-31 iulie 2016 si implica achizitia unui abonament cu valabilitate minima 1 an pentru fiecare aplicatie.

Promotia nu se cumuleaza cu alte oferte speciale active.

Ti-a placut articolul? Da-l mai departe pe:
Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
antreprenori
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO