3 lucruri importante de stiut despre contabilitate, atunci cand gestionezi un startup

24 mai 2018

Un nou inceput, o noua provocare, a demara un startup inseamna inainte de toate ca iti pui in aplicare propriile idei si convingeri, ca incerci sa aduci ceva nou in piata. Prin urmare, esti concentrat pe planul de dezvoltare si ai vrea pe cat posibil sa nu iti prinzi urechile in ceea ce inseamna contabilitate. Stii ca pasiunea ta este cu totul alta, prin urmare simti nevoia de ajutor pentru ceea ce inseamna contabilitate primara.

Solutia vine chiar din partea unui program de facturare gratuit. Prin urmare, daca esti la inceput de drum si resimti ca esti usor impovarat, lasa-te ajutat.

Afla din randurile de mai jos mai multe detalii despre programele de facturare marca Ciel.

Exista un program de contabilitate adaptat pentru nevoile firmei tale

Exista tendinta de a spune ca “firma mea este prea mica pentru un software de contabilitate”. Ceea ce trebuie sa stii este ca un program de contabilitate se muleaza pe cerintele firmei unde este implementat, indiferent ca este mica, medie sau mare.

Programul se personalizeaza in functie de nevoile de la momentul actual al firmei, iar functionalitatile pot fi updatate ulterior conform noilor cerinte ale companiei, pe masura ce aceasta se dezvolta.

Prin urmare, nu conteaza ca este o firma la inceput de drum, care tocmai a iesit pe piata, un program de contabilitate iti da tie ca manager mai mult timp pentru a te ocupa de obiectivele pe care ti le-ai pus, pentru a gasi solutii si idei de dezvoltare.

Poti sa te bucuri de un program de contabilitate gratuit

Este un real ajutor, atunci cand demarezi o firma, sa poti apela la un serviciu mai mult decat util, fara sa ti se ceara in schimb niciun ban. Ciel Simplu este programul gratuit de facturare, poate fi descarcat de pe site-ul Ciel. Este foarte usor de utilizat, intuitiv, are numeroase functionalitati de baza, actualizarile legislative sunt disponibile fara a fi nevoie de un abonament de mentenanta.

Foarte important, Ciel Simplu nu este un program demo care expira, te poti bucura de el atata timp cat se pliaza cerintelor firmei tale.

Facturarea s-a mutat si ea in Cloud

De data aceasta vorbim de un nivel nou, acela al aplicatiei care nu mai are nevoie sa ruleze pe un computer (tinandu-se cont de anumite specificatii hardware), pentru ca programul sa functioneze corespunzator.

Cloud Computing, pe scurt spus Cloud, reprezinta un real suport si in cazul unui program de facturare sau salarii.

Tehnologia avanseaza, produsele Ciel tin pasul cu noile cerinte, astfel Ciel Cloud a aparut ca o nevoie fireasca. Un program de facturare bazat pe cloud inseamna ca aplicatia o poti deschide cu o simpla conexiune la internet, oriunde te-ai afla (intr-o cafenea, la birou sau acasa), indiferent de pe ce dispozitiv (laptop, tableta, smartphone). Acest lucru conduce la un grad foarte mare de mobilitate, la eficienta, economie de timp si bani.

A fi informat, a sti solutile care ti se pun la dispozitie reprezinta un prim pas pentru a lucra corect, eficient si repede. Succes!

Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
companii
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO