5 carti pe care sa le citesti atunci cand vrei sa te relaxezi – CIEL Romania

Si saptamana ta a fost una incarcata? Inca putin si spunem start weekend!
Fie ca suntem antreprenori, contabili sau orice altceva, cu totii ne simtim obositi la sfarsit de saptamana si tot ceea ce ne dorim este sa ne deconectam total de locul de munca. Noi, echipa CIEL Romania, iti propunem ca, pe langa activitatiile care nu mai pot fi amanate, sa iti oferi putin timp de relaxare. Si ce metoda poate fi mai buna decat cititul?

Mai jos am pregatit o lista cu 5 carti care te vor ajuta sa gasesti o portita de scapare din stresul cotidian:

1. „Arta fericirii. Manual de viata”, de Dalai Lama si Howard C. Cutler
Ai avut momente in care simteai ca nu stii care este scopul tau in viata? Sau cum sa depasesti anumite obstacole? In aceasta carte regasesti astfel de raspunsuri, dar si sfaturi bine-venite si intelepte pe care le poti urma pentru a fi mai fericit.
Dalai Lama spune ca ceea ce ne leaga pe unii de ceilalti este ca noi, oamenii, cautam sa fim fericiti si sa nu suferim. In plus, el vorbeste pe larg despre calitatile umane fundamentale: bunatatea, indurarea, compasiunea, grija fata de ceilalti.

2. „De la bine la excelent”, de Zig Ziglar

Daca vrei ca in urmatoarea perioada sa acorzi putin timp pentru dezvoltarea ta personala, atunci iti recomandam una dintre cele mai bune carti din acest domeniu: „De la bine la excelent” scrisa de Zig Ziglar. Vei invata sa constientizezi ca in functie de modul in care te exprimi verbal, asa te vei si simti.
Cartea va reusi prin limbajul optimist sa te provoace si sa te motiveze, oferindu-ti sfaturi care, prin pasiune si determinare, vor ajuta la descoperirea si la atingerea telului tau, oricare ar fi mijloacele folosite pentru reusita.

3. „Alchimistul”, de Paulo Coelho

Recunoaste, sigur ai auzit de romanul lui Paulo Coelho – “Alchimistul”, o carte care te va sprijini in incercarea de a-ti descoperi Legenda Personala si de a te conecta spiritual cu universul! Prin intermediul povestii unui unui baiat, Santiago, vei fi transpus in locul personajului care, in cele din urma, invata sa-si asculte chemarea si sa transforme drumul intr-o cautare spirituala, fiind atent la semnele si indicatiile persoanelor din jurul sau.

4. „Inferno”, de Dan Brown

Daca iti place misterul combinat cu putina istorie, atunci ultimul roman al lui Dan Brown este modul tau de a calatori de la Florenta la Venetia si apoi la Istanbul. Dinamic si ingenios construit, romanul prezinta toate elementele cu care Brown si-a obisnuit deja cititorii: un mister greu de dezlegat, simboluri extrase din Divina Comedie, mesaje secrete, o serie de indicii pe care numai un specialist in simbolistica le poate descifra, dar si elemente de arta si de istorie si o iminenta catastrofa de proportii planetare.

5. „Secretele succesului”, de Dale Carnegie

Vrei sa citesti ceva usor de unde sa ai cu adevarat ceva de invatat? Iti propunem sa incerci bestsellerul scris de Dale Carneige. Vei regasi o multime de exemple de comportament din viata marilor conducatori ai lumii si analize ale greselilor pe care le-au facut in relatia cu altii. Observandu-le, vei putea invata cum sa te comporti in societate, cum sa iti impui parerile si cum trebuie sa arate un lider adevarat.
Cele patru capitole, asa cum este impartita cartea, cuprind mai multe principii care trebuie urmate pentru a avea succes garantat in relatiile cu oamenii. De asemenea, dupa ce vei citi aceasta carte, vei observa ca a comunica cu tact si diplomatie nu este atat de imposibil.

Speram ca propunerile noastre sa fie pe placut tau si sa te ajute sa te relaxezi cat mai mult. Nu uita ca te asteptam si pe pagina noastra de linkedin CIEL Romania cu propuneri la fel de interesante!


Autor :