Acum este momentul perfect pentru un nou soft de contabilitate! – CIEL Romania

De Bogdan Gradinaru

Trecerea de la solutia actuala de contabilitate la un nou sistem, asa cum este CIEL Conta, care sa se plieze pe valorile companiei tale, dar si pe strategia ta de business pe urmatorii ani, poate parea o corvoada, daca noul furnizor nu se asigura pas cu pas ca aceasta schimbare sa fie o experienta placuta si foarte facila pentru tine.

Una din valorile pe care CIEL Romania pune foarte mult accent este centrarea pe client, pe utilizator. Acesta este si unul din motivele pentru care solutiile CIEL Romania au fost dezvoltate pe baza nevoilor mediului de afaceri din Romania, prin centralizarea constanta a feedback-ului pe baza caruia a implementat, de-a lungul timpului, un numar mare de functionalitati care sa faciliteze activitatea interna in companii, dar si pachete de servicii care sa ofere suportul necesar in orice faza a parteneriatului.

CIEL Romania exista si a prosperat in decursul celor 27 de ani de activitate, in primul rand, datorita atentiei acordate vocii tale si intelegerii cerintelor / nevoilor tale critice.

Luna decembrie este cel mai potrivit moment pentru a face pasul pentru schimbare si iti recomand sa ai incredere in solutia CIEL Conta, din cadrul aplicatiei integrate CIEL ERP, de care nu te vei mai putea desparti dupa ce vei incepe sa o utilizezi.

In perioada 2016-2018, colegii mei din cadrul Departamentului de Asistenta Tehnica, au procesat peste 6000 de treceri pe solutia CIEL Contabilitate, atat din aplicatiile CIEL care in acest moment nu se mai comercializeaza, cat si din alte aplicatii de contabilitate existente pe piata din Romania.

In toata aceasta perioada am acumulat un nivel ridicat de experienta si ne-am imbunatatit procesele de suport activ, in cadrul trecerilor, astfel incat sa obtinem pentru tine un proces care sa iti dea impresia la final ca totul nu a fost decat o joaca de copil.

Iata cum se intampla trecerea, daca alegi CIEL Contabilitate, pas cu pas, alaturi de echipa noastra de implementare:

  • In primul rand, mentionez faptul ca tot procesul va fi o calatorie placuta pe care o vom parcurge umar la umar. De tot ce este nevoie este ca tu sa ai incredere in consultantii nostri;
  • Primul import pe care il vom efectua, va fi cel de parteneri. Este un import simplu, pe baza de fisier excel, cu o structura clara si usor de obtinut din aplicatia actuala. In cazul in care vei simti nevoia, te vom ajuta sa il completezi si sa il prelucram impreuna, astfel incat sa micsoram timpul de procesare;
  • Dupa obtinerea unui fisier complet de parteneri, il vom importa. Tot procesul dureaza sub 1 minut, direct din interfata aplicatiei;
  • Dupa importul de parteneri, te vom ajuta sa iti prelucrezi fisierul de note contabile cu solduri initiale si rulaje, totul sub indrumarea noastra. Este vorba tot de un fisier excel, cu structura clara, iar importul acestuia se face tot din interfata aplicatiei, activitate care dureaza tot sub 1 minut;
  • Dupa importul soldurilor initiale si a rulajelor, vom verifica impreuna balanta rezultata in CIEL Conta, astfel incat sa ne asiguram ca nu a existat nici o scapare la prelucrarea fisierului excel;
  • Daca balanta rezultata este completa, procesul se incheie, moment in care poti trece la exploatarea aplicatiei.

Durata pentru toate procesele mai sus mentionate, inclusiv prelucrarea fisierelor, variaza in functie de volumul de date (de numarul de parteneri, deoarece importam soldurile initiale pe fiecare partener in parte; de marimea balantei, daca optezi pentru lucrul cu conturi analitice cu sold pe fiecare analitic in parte, daca doresti componenta soldului pe parteneri etc.)  astfel:

  • 89% din trecerile anterioare facute sub indrumarea colegilor mei, au fost efectuate in maxim 1 zi lucratoare
  • 7% au avut nevoie de 2 zile pentru prelucrarea datelor
  • Iar 4% au avut nevoie de maxim 5 zile lucratoare

Hai sa ne cunoastem, sa faci parte din comunitatea CIEL si sa ne lasi sa iti oferim suportul necesar pentru a trece la o etapa superioara in afacerea ta!

Scrie-ne pe contact@ciel.ro sau apeleaza 021 9341 pentru a stabili o intalnire, fie ea chiar si virtuala.


Autor : Bogdan Gradinaru