Ai CADOU cele mai bune produse, de la CIEL Romania

De Bogdan Gradinaru, Client Division CIEL Romania

Iata ca ne aflam in cea mai indragita luna a anului, decembrie! Cu toata agitatia, stresul, oboseala si nevroza generalizata, luna decembrie ramane preferata tuturor, inclusiv a noastra, a echipei CIEL Romania, si o asteptam cu drag in fiecare an cu surprizele si darurile ei.
La CIEL Romania am pregatit, pentru tine si pentru afacerea ta, un DAR minunat care sa te ajute sa intampini anul 2019 mult mai relaxat. Luna decembrie este una dintre lunile cele mai potrivite pentru a te pregati sa incepi un nou an financiar cu o solutie software mult mai potrivita afacerii tale. Chiar daca in acest moment utilizezi deja o solutie ERP, luna decembrie iti deschide noi oportunitati pentru a face o achizitie care sa iti aduca un numar de beneficii mult mai consistent, asemeni listei de dorinte pe care o scrii cu destinatia „Mos Craciun”.

Atunci cand spunem ca iti apreciem afacerea, noi chiar o facem!

Iata doar 2 din motivele pentru care sa iti schimbi solutia ERP in luna Decembrie:

– Pentru soft-ul de contabilitate, daca implementarea noii solutii ERP o faci cu data de 1 ianuarie, nu vei avea de importat rulajele conturilor, fiindca la inceput de an ele vor fi 0. In CIEL ERP, de exemplu, importul soldurilor initiale se face automat, pe baza de fisier excel, toata actiunea derulandu-se in cateva minute.
– In cele mai dese cazuri, inventarierea (obligatorie cel putin o data pe an) o faci la final de an, avand astfel beneficiul de a face importul unor date validate, verificate, in ceea ce priveste stocurile, partenerii (clienti/furnizori), extrasele, mijloacele fixe, configurarea unor noi serii de documente s.a.m.d.

Daca ai asteptat destul timp sa treci pe un nou sistem, mult mai flexibil si adaptabil pe nevoile tale de business, acum este momentul sa faci pasul. Iar pentru a-ti face alegerea mult mai usoara, cadoul nostru pentru tine, in calitate de Mos Craciun care livreaza solutii ERP, are urmatorul certificat de conformitate: 65% reducere pentru CIEL Standard si 35% pentru CIEL Pro.

 • 65% reducere pentru CIEL Standard
  – CIEL Contabilitate
  – CIEL Gestiune
  – CIEL Imobilizari
  – CIEL Productie
  – CIEL Distributie
  – CIEL Contracte
  – CIEL Salarii
 • 35% reducere pentru CIEL Pro
  – CIEL Contabilitate PRO
  – CIEL Gestiune PRO
  – CIEL Imobilizari PRO

Nota: CIEL ERP este o solutie modulara, ceea ce iti confera posibilitatea de a-ti configura produsele din lista de mai sus, in orice forma ai nevoie.

 • CIEL Android* – disponibil gratuit si poate fi descarcat de pe Magazin Play

*Pentru utilizarea CIEL Android este necesara licentierea modulului CIEL Gestiune si CIEL Distributie.O informatie importanta pentru tine este ca noi, la CIEL Romania, chiar oferim reduceri! Si facem acest lucru pentru ca vrem ca parteneriatul alaturi de tine sa se bazeze in primul rand pe incredere reciproca si profesionalism!

Daca vrei sa te convingi de experienta placuta a altor utilizatori cu soft-urile noastre, poti regasi opiniile lor chiar aici. De asemenea, este foarte simplu sa descoperi ce facilitati iti ofera solutia CIEL ERP, la un singur click distanta: https://ciel.ro/produse/

Iti poti ridica cadoul oricand in perioada 10-14 Decembrie!

Te asteptam sa intram in contact la numarul de telefon 021 9341 sau la adresa de e-mail contact@ciel.ro. Si desigur, daca vrei sa ne treci pragul pentru a ne cunoaste ne gasesti in Bd. Unirii, nr 11, 040102, sector 4, Bucuresti.


Autor : Bogdan Gradinaru, Client Division CIEL Romania