Ai nevoie de o aplicatie financiar-contabila profesionista! CIEL Romania iti spune de ce:

Esti antreprenor sau contabil? Iti doresti sa scapi de corvoada documentelor fiscale mult mai rapid si mai eficient? Atunci este momentul sa alegi un soft financiar contabil profesionist care sa te ajute in activitate.

Il lasam pe Bogdan Gradinaru, Client Division Manager in cadrul CIEL Romania, sa ne dezvaluie avantajele unei aplicatii financiar contabile profesioniste:

“Cateodata ne trezim dimineata si realizam ca ne dorim sa schimbam lumea. Apoi ne blocam pentru ca nu stim de unde sa incepem sau cum am putea face acest lucru si abandonam ideea.

Alteori, realizam ca este imperios necesar sa ne schimbam modul de a lucra, pentru ca :

  • ne dorim mai mult timp pentru noi
  • vrem sa scapam de stres si de rutina zilnica, care ne omoara creativitatea
  • visam sa nu ne mai lovim mereu de aceleasi si aceleasi situatii in aplicatii care ne irita.

Sau poate ne dorim ca:

  • activitatea noastra zilnica sa se desfasoare in conditii normale, fara sa fim stresati atunci cand utilizam o aplicatie software, conectati mereu la gandul ca exista mari posibilitati sa ni se blocheze pe fluxul de lucru
  • imaginea de ansamblu asupra afacerii, prin acces la tot felul de raportari, sa fie mereu disponibila pentru noi, astfel incat sa putem lua decizii rapide de imbunatatire
  • aplicatia software sa lucreze in interesul companiei si nu in detrimentul ei.

Oricare ar fi motivele tale, de multe ori ideea de a schimba ceva in activitatea ta sau a companiei, poate fi spulberata cu usurinta de comoditate, de obisnuinta sau de gandul generic ca “merge si asa”. Diferenta intre “succes” si “merge si asa” este uriasa si din acest motiv intotdeauna noi am mizat pe succes.

Cand am schimbat intregul portofoliu de aplicatii nu ne-am multumit cu “merge si asa” pentru clientii CIEL Romania, ci ne-am dorit sa oferim ceva mai mult, chiar o cale catre succes. Odata cu lansarea pe piata a solutiei CIEL V7, am trecut prin mii de implementari si treceri la noua solutie. Si, desi ideea de schimbare a inspaimantat mii de utilizatori, indiferent de ce aplicatii au utilizat in trecut, le-am oferit in orice moment sentimentul de siguranta si ca este posibila schimbarea care nu doar ca le va aduce imbunatatiri masive in activitatea zilnica, dar le va oferi si acel sentiment atat de important, cel de incredere.

Parasirea aplicatiei actuale pentru o solutie profesionista si de succes, asa cum ne place sa caracterizam sistemul integrat CIEL V7, este o alegere personala cu un impact urias in partea de business.

Toti ne dorim automatizare, dar oare esti si tu pregatit sa o imbratisezi cu ajutorul lui CIEL V7?

Toti ne dorim profitabilitate mai mare, dar oare esti si tu pregatit pentru crestere cu ajutorul lui CIEL V7?

Toti ne dorim sa lucram relaxati pentru a atinge succesul, dar oare esti si tu pregatit sa il alegi cu ajutorul lui CIEL V7?

Intotdeauna, in orice decizie, exista doua optiuni. La fel ca si in cazul schimbarii, ai optiunea sa:

  1. Alegi CIEL V7 pentru a beneficia in mod direct de avantajele de care se bucura deja cei peste 57.000 de utilizatori CIEL
  2. Alegi obisnuinta gandului ca “merge si asa”, chiar daca, indiferent de efortul pe care il depui zilnic, rezultatele in business care ar putea fi impactate pozitiv de solutia software utilizata, se lasa asteptate.

Te asteptam alaturi de noi sa testezi, sa ne cunoastem, sa impartasim din experientele proprii, sa stam de vorba analizand cele mai bune optiuni si solutii pentru tine si nu in ultimul rand, sa ne bucuram impreuna de succesul tau!

Sunt Bogdan Gradinaru, Client Division Manager in cadrul CIEL Romania, si iti recomand SUCCESUL!”

Alege sa faci trecerea de la actuala aplicatie la solutia completa de business pentru afacerea ta, CIEL V7, pentru a te alatura unei comunitati profesioniste si durabile! In plus, iti oferim un an de abonament Standard GRATUIT. Nu ai cum sa ratezi aceasta oferta!