Ajuta-ti afacerea cu produsele CIEL Romania!

In momentul in care ajungi sa consideri ca business-ul tau are nevoie de un impuls nou, de mai mult suport in automatizare, de o siguranta si un control mai mare, de mai multa eficienta pentru cresterea productivitatii, este destul de dificil sa identifici un set de beneficii pe care o noua solutie software ti l-ar putea oferi.

Acest lucru se intampla pentru ca piata software ofera o varietate de solutii ce sunt promovate ca optiuni perfecte pentru afacerea ta si ajungi de multe ori in punctul de a amana schimbarea pentru ca este dificil sa iei o decizie. Iar amanarea nu face decat sa te afunde si mai tare in problemele pe care le-ai identificat deja.

Bogdan Gradinaru, Client Division Manager CIEL Romania, iti dezvaluie o metoda simpla prin care tu poti sa iti cresti afacerea:

„Daca tu esti persoana care are in vedere introducerea sau extinderea unui sistem software, probabil ai o misiune destul de dificila. Este putin probabil ca sistemul actual (fie el manual sau partial, bazat pe un software) sa ajunga sa-ti distruga afacerea, insa, cu siguranta, participa activ la stagnarea afacerii. Si presupun ca doresti ca afacerea ta sa creasca, sa se dezvolte, nu sa stagneze.

Ce doresc sa iti transmit este ca ai nevoie de o solutie software foarte bine conceputa si gandita inca de la inceputul dezvoltarii acesteia. O solutie software care se adreseaza domeniului de business romanesc, care respecta legislatia din Romania si care raspunde foarte rapid la modificarile legislative. Si trebuie sa fie una stabila, bazata pe un know-how consolidat in zeci de ani de experienta pe piata romaneasca. De ce? Pentru ca experienta este cartea de vizita a increderii, iar tu ai nevoie sa poti sa fii increzator ca noul sistem va raspunde nevoilor tale generale, dar si specifice. Iar daca vorbim de incredere, iti fac cunostinta cu solutiile CIEL Romania.

Iata care sunt beneficiile pe care produsele CIEL ti le ofera

Atat CIEL ERP, cat si CIEL Salarii iti pot oferi un potential de beneficii semnificative, pe care orice afacere si l-ar dori pentru dezvoltarea proprie.

Ce este de retinut este ca atat beneficiile, cat si costurile acestor sisteme CIEL pot fi masurate, avand astfel un control asupra viitorului. Unii opteaza pentru sisteme complexe, greu de implementat, dificil de estimat si de masurat, motiv pentru care durata de implementare este uriasa, iar uneori se abandoneaza proiectul generand cheltuieli inutile.

Solutiile CIEL Romania iti ofera inca de la inceput doua tipuri de beneficii:

  • beneficii tactice
  • avantaje strategice

Beneficii tactice pentru ca setul de functionalitati cu care este echipata fiecare solutie CIEL imbunatateste intr-un timp foarte scurt functionarea zilnica a afacerii tale prin automatizarea proceselor care inlocuiesc activitatea redundanta, prin eliminarea cheltuielilor inutile, prin oferirea unei vizibilitati globale, dar si detaliate a intregii activitati pe mai multe paliere.

Experienta ne-a aratat ca aproape intotdeauna beneficiul suprem este cel cu privire la cost. Iti doresti un cost scazut de achizitie, intretinere, suport si mentenanta si un cost scazut pentru infrastructura hardware necesara. Mai mult, iti doresti ca echipa ta sa poata asimila intr-un timp foarte scurt noul sistem prin cursuri personalizate, un control mai mare asupra intregii activitati, analize detaliate si exacte si, nu in ultimul rand, furnizorul noului sistem sa iti fie un partener de nadejde pe toata perioada activitatii. Solutiile CIEL au fost dezvoltate tinand cont de toate acestea, iar serviciile adiacente raspund unei palete foarte largi de nevoi.

De asemenea, solutiile CIEL imbunatatesc comunicarea in toata compania, deci mai putine apeluri telefonice intre departamente, mai putine sedinte si mai putine batai de cap datorita datelor consolidate accesibile. Putem discuta chiar de o economie de personal pe diverse activitati, care necesitau un numar mai mare de persoane pentru a putea lucra cu vechiul sistem.

Alte beneficii frecvente de care te poti bucura prin utilizarea solutiilor CIEL sunt cele legate de viteza de lucru si precizie. Informatiile / datele pot fi preluate mai rapid si cu o mai mare incredere in precizia lor. Acest lucru va imbunatati, cu siguranta, productivitatea angajatilor tai. De asemenea, va imbunatati circulatia marfurilor si furnizarea de bunuri clientilor tai, astfel poti sa gestionezi mai multe tranzactii si sa iti extinda afacerea. Intr-un cuvant: crestere!

Beneficiile strategice pe care ti le ofera solutiile CIEL Romania vizeaza imbunatatirea capacitatilor afacerii tale. Cu sistemele CIEL Romania afacerea ta va putea oferi clientilor servicii noi. Sau prin examinarea / analiza datelor detinute, ai putea identifica noi nise de clienti sau produse. Mai mult, functionalitatile si datele pe care le ai la dispozitie vor putea permite managerilor sa identifice rapid tendintele in vanzari sau cheltuieli. Acest lucru va putea conduce la un avantaj competitiv pe piata.

Odata cu implementarea solutiilor CIEL Romania, cunostintele anterior limitate la o mana de persoane pot fi distribuite si puse la dispozitie in intreaga companie. Acest lucru va imbunatati functionarea si performanta companiei tale in mai multe moduri.”

Ce zici? Vrei sa testezi produsele CIEL Romania si sa iti imbunatatesti fluxul de lucru al afacerii tale intr-un timp foarte scurt? Da-ne de veste la 021 9341 sau pe adresa contact@ciel.ro.

 


Autor : Bogdan Gradinaru, Client Division Manager CIEL Romania