CIEL in 2021: anul inovarii si al automatizarilor pentru tine

7 ianuarie 2022
Articole publicate

Iti multumim pentru inca un an in care ai ales CIEL! Tu ne inspiri sa facem mai mult si mai bine.

2021 a fost anul in care, de la distanta, am fost mai apropiati si uniti ca niciodata, noi si voi, clientii. In astfel de vremuri, in care sentimentul de nesiguranta este prezent aproape constant, am depus un efort comun pentru a crea predictibilitate in activitatea si afacerea voastra prin softurile si solutiile CIEL.

Iata cum a fost 2021 la CIEL!

CIEL Romania, in topul celor mai inovatoare companii

Preocuparea pentru a dezvolta solutii care sa simplifice munca contabililor, a angajatilor in general si, implicit, a antreprenorilor, dar si care sa creasca afacerile ne determina sa inovam constant. Astfel, in 2021, CIEL Romania a intrat in clasamentul celor mai inovatoare companii din Romania, realizat de revista Business Magazin, datorita unor solutii moderne si performante de automatizare a diverselor operatiuni de business create pentru ca afacerile medii si mici sa inoveze la randul lor si sa fie competitive.

Totodata, CIEL Romania a fost pusa pe harta celor mai inovatoare companii din tara si datorita programului de salarizare si administrare personal, Salarii Cloud, fiind evaluat ca cel mai modern si, in acelasi timp, cel mai intuitiv soft de gestiune salarii.

7 miliarde euro, gestionate prin softurile CIEL

Increderea companiilor in CIEL este tot mai puternica de la an la an si le multumim pentru acest lucru. Drept dovada sta faptul ca, in 2021, au fost gestionate 7 miliarde de euro prin softurile CIEL.

80.000 angajati primesc salariile din CIEL Salarii Cloud

O parte importanta din angajatii din Romania primesc salariile prin cel mai modern soft de salarizare.

Focus pe noi operatiuni automatizate

2021 a fost anul automatizarilor la CIEL, ajung la sute de operatiuni automatizate – functionalitati disponibile in CIEL ERP, respectiv in CIEL Salarii Cloud. Printre cele mai importante se afla:

Rata de fidelizare de 95%

Loialitatea voastra inseamna totul pentru echipa CIEL si va multumim ca sunteti aici! Si in 2021 am avut o rata mare de retentie a clientilor, de 95%.

Siguranta hosting-ului, tot mai preferata

In 2021, siguranta a fost una dintre cele mai apreciate avantaje la CIEL, in special cea oferita de serviciul de hosting baze de date, care a atras cu 63% mai multi clienti decat in anul anterior.

Mai aproape de voi prin seminarii si consultanta gratuite

Am fost mai aproape unii de ceilalti chiar si de la distanta pe timp de pandemie. Ne-am vazut la seminarii sau ne-au auzit la telefon la sesiuni de consultanta, organizate special pentru tine pentru ca apreciem ca esti aici.

Comunitate tot mai mare si unita

Cand ai nevoie de o informatie sau vrei sa stii noutati de la CIEL, afli imediat din grupul CIEL Solutii unde tot timpul raspunsurile vin rapid. Te invitam si pe tine sa faci parte din comunitatea CIEL, care creste constant si este tot mai unita. Intra AICI.

Iti multumim ca alegi CIEL! Urmeaza un an cu inovari si solutii create pentru tine.

Ti-a placut articolul? Da-l mai departe pe:
Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
antreprenori
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO