Cadouri de Paste care sa te ajute sa castigi timp pentru tine si cei dragi, de la CIEL Romania

21 iunie 2019
Antreprenor, Co-owner Ciel România
Articole publicate

„Draga contabilule, cand a fost ultima data cand te-ai gandit sa iti faci un cadou pentru profesionistul din tine si sa achizitionezi o solutie care sa-ti usureze munca? Acum, ca se apropie cu pasi repezi Sarbatorile Pascale, iti poti face un cadou, profitand de oferta pe care noi, CIEL Romania, o avem special pentru tine pana pe 30 aprilie, si anume: 50% reducere la produse CIEL!” – Catalina Mocanu, Director Economic CIEL Romania

Acum este momentul, in aceasta perioada aglomerata si mare consumatoare de timp – care implica efectuarea ultimelor verificari inainte de inchiderea anului 2018 si depunerea situatiilor financiare:

Optimizeaza-ti munca si redu timpul pierdut cu hartogaria si cu activitatile redundante, utilizand un soft performant si compatibil nevoilor tale, care sa te scuteasca de operatiunile mari consumatoare de timp.

Daca nu utilizezi in momentul de fata un astfel de soft, trebuie sa stii ca niciodata nu este prea tarziu sa faci o schimbare, una in bine. De aceea, ne intrebam daca:

Ai aflat de oferta 50% reducere la produse CIEL?

Ei bine, in perioada 15 – 30 aprilie ai 50% reducere la produse CIEL si la orice upgrade de la gama Standard la gama Professional!

Solutiile CIEL sunt menite sa iti automatizeze activitatile recurente, astfel incat timpul castigat sa il poti investi in activitati creative sau in activitati pe care, pana acum, nu le-ai putut demara.

Pentru mai multa flexibilitate, poti sa alegi acele module care se potrivesc perfect activitatii tale, astfel incat obiectivele propuse sa ti se indeplineasca.

Iata mai jos care este gama de produse oferite de CIEL Romaniasi unde poti afla mai multe detalii despre fiecare produs:

CIEL Contabilitate: singurul software din Romania care munceste in locul tau si iti da timp liber

CIEL Imobilizari: softul care te ghideaza sa intocmesti usor planul de amortizari si sa calculezi profitabilitatea si investitiile pentru clientul tau

CIEL Audit si Revizuire: softul care te ajuta sa ai in permanenta date pentru analize si situatii financiare

Fa-ti un cadou frumos de sarbatori, alege soft-urile create special pentru nevoile tale oferite de CIEL Romania si vei economisi timp pretios pe care sa-l petreci alaturi de cei dragi!

Sursa: Articol realizat de Contzilla, cu sprijinul CIEL Romania, in cadrul programului de informare pentru contabili.

Ti-a placut articolul? Da-l mai departe pe:
Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
antreprenori
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO