CIEL Romania ofera GRATUIT softul CIEL Salarii Cloud firmelor si Ministerului Muncii pentru a accelera procesul de digitalizare

soft salarii cloud
15 octombrie 2020
Antreprenor, Co-owner Ciel România
Citire: 3 minute
Articole publicate

CIEL ajuta institutiile publice si firmele publice si private sa faca un pas in plus spre digitalizare, oferindu-le acces gratuit intr-un soft de salarizare in Cloud pentru a gestiona eficient, rapid si fara erori documente si date privind angajatii, activitatea de munca si plata salariilor.

Institutiile si firmele care vor sa foloseasca CIEL Salarii Cloud vor accesa aplicatia prin creare de cont la https://cloud.ciel.ro/. Dezvoltat cu ajutorul tehnologiei Cloud, softul de salarizare nu necesita instalare, ci poate fi folosit de utilizator de oriunde si oricand, de pe orice dispozitiv, PC, laptop, telefon sau tableta, cu conexiune la Internet.

“Infruntam toti vremuri destul de dificile si imprevizibile si cred ca este momentul sa fim mai empatici, mai intelegatori, mai uniti, si la nivel personal, si la nivel de business, si sa ajutam, daca putem, si antreprenorii, si angajatii sa reduca din cheltuieli si sa treaca mai usor prin perioada de pandemie. Astfel, pentru ca ne-a atras atentia initiativa Ministrului Muncii de a digitaliza relatiile de munca si pentru ca misiunea noastra este sa ajutam companiile sa iti optimizeze activitatea prin tehnologie, vrem sa acceleram procesul de digitalizare in Romania. Oferim acces gratuit oricarei organizatii, fie publica, fie privata, in softul de salarizare CIEL Salarii Cloud pentru a administra documentele angajatilor si plata salariilor. Trebuie doar sa acceseze aplicatia si noi oferim tot sprijinul daca este nevoie de informatii suplimentare”, declara Roxana Epure, CEO CIEL Romania.

Softul CIEL Salarii Cloud este adaptat normelor legislative si are numeroase functionalitati care simplica munca utilizatorului, eliminand orice eroare de calcul. Pe langa faptul ca pot fi generate rapid documente necesare angajatilor, cum ar fi adeverinte de salariat, adeverinte de venit, adeverinte de concedii medicale, adeverinte de sanatate, programul calculeaza automat salariile sau veniturile angajatilor, in baza informatiilor privind activitatea angajatilor, cum ar fi pontaj, numar de ore lucrate, concediu de odihna sau medical sau zile libere neplatite. De asemenea, in soft pot fi atribuite tichete de masa, tichete cadou si alte tipuri de tichete, prime sau retineri de venit.

Totodata, in programul de salarizare utilizatorii, atat specialistul responsabil cu salarizarea, cat si managerii sau proprietarii companiilor, pot vedea in timp real statistici si rapoarte privind evolutia cheltuielilor salariale, pentru a-si putea face planuri de recrutare si crestere a echipei coerente si fara risc. 

Din punct de vedere tehnic, serverele Cloud ofera protectie si siguranta totala datelor inregistrate in aplicatie, iar automatizarile reduc timpul de lucru si elimina erorile in gestionarea salarizarii. In ceea ce priveste experienta utilizatorului, structura meniului si interfata moderna permit o nagivare intuitiva si usoara pentru a creste productivitatea angajatilor.

Pentru a sustine freelancerii si micii antreprenorii, CIEL Romania a oferit tot timpul si va continua sa ofere acces gratuit intr-un soft de emitere facturi, CIEL Facturare Free, disponibil tot in Cloud si care poate fi folosit de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Ti-a placut articolul? Da-l mai departe pe:
Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
antreprenori
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO