Cum te ajuta roboteii software sa iti cresti business-ul? – Ghid CIEL Romania

Vezi cu te ajuta CIEL ERP

6 august 2019
Antreprenor, Co-owner Ciel România
Articole publicate

Nu mai avem niciun dubiu ca piata de afaceri din Romania a devenit din ce in ce mai competitiva in toate domeniile de activitate. Daca vrei sa cresti, trebuie sa iti dezvolti afacerea, sa inovezi si sa le oferi clientilor solutiile/produsele de care au nevoie.

Unul dintre elementele cheie ale unui business puternic este tehnologia. Ea este cea  care face posibila adoptarea tuturor cerintelor de schimbare  in cadrul afacerilor, intr-un mediu tot mai competitiv. Tehnologia aduce o serie de avantaje pentru businessul tau, care te vor ajuta sa castigi timp si bani, sa cresti gradul de eficienta si sa obtii rezultate valoroase care sa iti multumeasca clientii.

Daca vorbim despre inovatie, tehnologia RPA (Robotic Process Automation) joaca un rol important in dezvoltarea oricarui tip de afacere, deoarece ea face diferenta in calitatea produselor, a serviciilor, dar si a profitabilitatii.

De ce tehnologia RPA este esentiala in businessul tau?

In orice afacere exista activitati repetitive, care se intampla cu o anumita regularitate si care sunt mari consumatoare de timp. Mai mult, aceste sarcini pot fi descurajatoare pentru multi dintre angajatii tai, deoarece le consuma foarte mult timp si acestia nu se pot ocupa de taskuri mult mai importante.

Tehnologia RPA vine in ajutorul tau si iti ofera  automatizarea acestor sarcini. Cum se intampla acest lucru? Prin introducerea unui robotel software, care este „invatat” sa indeplineasca taskuri asemenea unui angajat, dar mult mai repede si fara erori.

CIteste si: NOU! Inteligenta artificiala in softurile de managementul afacerii

Robotelul RPA poate sa indeplineasca cu succes sarcini din orice departament, ca de exemplu:

Care sunt principalele 3 avantaje ale tehnologiei RPA?

  1. Castigi timp si relaxare, deoarece scapi de activitatile repetitive
  2. Reduci costurile, pentru ca automatizarea sarcinilor implica reducerea costurilor
  3. Castigi clienti multumiti – ai timp sa te ocupi direct de imbunatatirea relatiei cu clientii

Noi, la CIEL Romania, stim cat de important este sa tinem pasul cu cele mai recente tehnologii si sa le implementam, de aceea, impreuna cu UiPath Romania si cu RoboSelf, am integrat tehnologia RPA in CIEL ERP. Am facut acest pas deoarece ne dorim sa iti oferim timp pentru inovare, creativitate si strategii noi de crestere a afacerii. Astfel, CIEL ERP este primul ERP din Romania cu elemente de tehnologie RPA si AI!

Despre acest lucru am vorbit si pe data de 27 iunie, atunci cand a avut loc evenimentul de lansare al lui Cielito, robotelul asistent care face treaba in locul tau sau al echipei tale, proiect dezvoltat impreuna cu UiPath si RoboSelf. Cielito reactioneaza rapid la comenzile pe care i le dai, ceea ce te ajuta foarte mult sa castigi timp liber pentru alte activitati.

Citeste si: Care sunt beneficiile utilizarii tehnologiei RPA?

Tu, ca antreprenor trebuie sa intelegi ca automatizarea este una dintre etapele cele mai importante din transformarea digitala a unei companii. Asta inseamna ca in viitor RPA-ul va fi un standard in business, iar in prezent este o metoda care faciliteaza dezvoltarea continua.  Tine doar de tine sa iei decizii la timp, astfel incat sa ii asiguri afacerii tale un viitor frumos.

Ti-a placut articolul? Da-l mai departe pe:
Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
antreprenori
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO