Munca de la domiciliu? Cum te asiguri ca angajatii tai sunt productivi

munca de la domiciliu
14 august 2020
Antreprenor, Co-owner Ciel România
Citire: 4 minute
Articole publicate

Pandemia ne-a dovedit tuturor ca activitatile de job pot fi in continuare facute la fel de bine si din afara sediului firmei. In plus, exista studii care sustin ca angajatii sunt mai productivi daca lucreaza de acasa.

Bineinteles, depinde de tipologia fiecarui om in parte, pentru nu toti se simt confortabil sa lucreze de acasa. Insa, in acelasi timp, pentru multi angajati posibilitatea de a lucra din afara biroului, chiar si o zi pe saptamana sau pe luna, este un beneficiu care ii motiveaza profesional.

Asa ca, daca situatia o va impune sau vei introduce munca remote pe termen neliminat, iata cum te asiguri ca angajatii tai sunt eficienti de oriunde ar lucra.

Mizeaza pe comunicare deschisa

Totul incepe de la comunicare, inclusiv pentru a lucra productiv. Incurajeaza managerii de departamente si angajatii sa comunice constant, in special atunci cand apar situatii neprevazute sau diverse probleme care pot intrerupe rezolvarea unui task. Astfel, prin dialog si posibilitatea de a contacta oricand un superior pentru mai multe lamuriri, angajatii vor fi mai eficienti in activitatea zilnica.

Stabileste un plan de activitati cu deadline

Indiferent de unde lucreaza, organizarea activitatii in ansamblu imbunatateste productivitatea angajatilor. Un calendar de proiecte importante cu deadline-uri setate este o solutie buna pentru a lucra mai repede si a realiza mai multe task-uri intr-un timp mai scurt.

Ideile noi ajuta orice business sa evolueze, insa pentru a le putea implementa eficient este important ca activitatile sa fie prioritizate, atat la nivel de firma, cat si individual pe departamente.

Verifica activitatea periodic

Cand vine vorba de munca de la domiciliu, lucrurile trebuie sa fie transparente. Un status primit pe proiecte saptamanal de la fiecare departament este necesar pentru buna functionare a activitatii. Astfel, stii si tu ce decizii sa iei mai departe, stiu si managerii de departamente cum sa gestioneze activitatea, stiu si angajatii ce mai au de lucrat la proiectele actuale sau ce task-uri urmeaza.

Asigura-le softurile potrivite

Tehnologia are avantaje pentru ambele parti: angajatii lucreaza mai eficient si fara stres de oriunde, iar antreprenorii reduc costurile pe termen lung. De altfel, chiar daca implementarea de softuri performante, cum sunt softurile CIEL, simplifica munca angajatilor, cele mai mari beneficii sunt pentru viitorul afacerii tale. Prin automatizari orice activitate migaloasa este facuta infinit mai repede decat manual, ceea ce inseamna ca vei castiga mult timp, timp care poate fi folosit pentru proiecte importante si pentru atragerea de noi clienti.

In plus, intr-un soft online, cum este CIEL Salarii Cloud, atat angajatii, cat si antreprenorii pot lucra de oriunde si oricand, de pe telefon, tableta sau laptop, iar datele sunt salvate automat. Nu doar ca poate fi accesat din orice loc, dar si genereaza rapoarte rapid, ceea ce imbunateste performanta angajatilor.

Ofera-le feedback

Chiar daca sunt la distanta, feedback-ul oferit la timp si aprecierileoferite din cand in cand ii ajuta sa lucreze mai repede si ii motiveaza. Este important sa toate asteptarile sa fie comunicate atat de la antreprenor catre manageri, cat si de la manageri catre echipa.

Prin aceste metode, angajatii vor fi mai productivi, chiar daca lucreaza de acasa sa nu. In plus, vei vedea rezultate mai bune in companie. Fii pro comunicare si automatizare pentru productivitate mare!

, , ,
Ti-a placut articolul? Da-l mai departe pe:
Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
antreprenori
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO