Top trenduri care vor influenta cresterea business-ului tau

trenduri business
17 septembrie 2020
editor
Citire: 3 minute

Evolutia afacerii tale depinde de schimbarile care apar pe piata. Asa ca este important sa te adaptezi din timp pentru a nu rata oportunitati care vor influenta veniturile companiei, chiar si indirect. In plus, sa fii la curent si sa implementezi schimbari benefice firmei tale te ajuta sa castigi teren in fata competitorilor. Iata, asadar, cele mai importante trenduri in mediul de business la nivel mondial, care iti ajuta afacerea, conform Forumului Economic Mondial.

Creste prezenta inteligentei artificiale in afaceri

Inteligenta artificiala (AI) se raspandeste tot mai mult in lumea business-ului, fiind prezenta in tehnologii care ridica nivelul productivitatii si imbunatatesc performantele in productie, IT, domeniul medical si alte industrii. De altfel, 85% dintre directorii executivi din companii din intreaga lume sunt de parere ca inteligenta artificiala le ofera avantaj competitiv in fata concurentei. Iar acest lucru este posibil cu CIEL ERP, primul ERP cu inteligenta artificiala din Romania, prin care sunt automatizate activitati repetitive consumatoare de timp.

Incepe sa se dezvolte clasa de mijloc

Desi cea mai mica parte din populatie se regaseste in clasa de mijloc, acest tip de ierarhie sociala a inceput sa se dezvolte incet-incet, reducandu-se numarul oamenilor care traiesc cu mai putin de 1,25 dolari pe zi la nivel mondial. De altfel, in 2010 se estima ca populatia clasei de mijloc se dubleaza pana in 2020, respectiv ca se tripleaza pana in 2030, datorita accesului la educatie, tehnologie si oportunitati. Acesta este un indicator important pentru business-uri, care arata ca puterea de cumparare creste, ceea ce inseamna ca poti gandi produse pentru noi publicuri tinta.

Folosirea Internetului pe telefon este in plina expansiune

Folosirea de catre tot mai multi oameni, mai mult si mai des a smartphone-ului si, bineinteles, a Internetului de pe telefon le ofera business-urilor oportunitatea de a gasi noi oportunitati de vanzare, inclusiv in tari mai sarace. Cum obiceiul de consum se schimba, se schimba si comportamentul de cumparare, asa ca tot mai multi oameni vor cumpara direct de pe telefonul mobil. Pregateste-te din timp pentru a aceasta oportunitate creand o aplicatie pentru magazinul tau.

Creste preferinta pentru solutii cloud

Solutiile cloud sunt tot mai cautate datorita faptului ca reprezinta o tehnologie sigura pentru business si pot fi accesate de oriunde si de pe orice dispozitiv, telefon, tableta sau laptop, asa cum poate fi folosit si programul CIEL Salarii Cloud. De altfel, 72% dintre directorii executivi sustin ca vor integra solutii Cloud in companiile lor pana in 2022 deoarece ajuta la cresterea nivelului productivitatii in business.

Tu ce faci pentru a-ti dezvolta afacerea? Adopta cele mai bune schimbari din timp si pregateste-te sa castigi mai mult cu mai putin efort.

Ti-a placut articolul? Da-l mai departe pe:
Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
antreprenori
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO