Cand esti contabil este simplu sa aplici modificarile legislative cu softul CIEL Conta

Andreea este contabil si vrea sa fie mereu la curent cu noutatile. In drum spre job citeste stirile. Afla ce s-a intamplat in ultimele 24 de ore pe plan intern si international. Apoi deschide Facebook-ul pentru a vedea ultimele postari si afla ca se organizeaza intalnirea de 10 ani de la terminarea Facultatii de Contabilitate. O fosta colega se ocupa de organizare si a creat un grup pe Facebook pentru a-i putea anunta pe toti colegii de an detaliile organizatorice.

Andreea este invatata sa primeasca in timp real informatia de care are nevoie. La job se intampla la fel. Chiar daca lucreaza in domeniul contabilitatii, iar activitatea ei este influentata de nenumaratele schimbarile legislative, nu este niciodata luata prin surprindere, datorita programului CIEL Conta. Cum te ajuta asadar softul de contabilitate marca CIEL?

Afli modificarile legislative, ori de cate ori au loc, direct din softul CIEL Conta

Split TVA, Declaratia 112 sau modificarea salariului minim pe economie sunt doar cateva subiecte discutate adesea in domeniul contabil. Modificarile legislative au loc intr-un ritm alert. Contabilul nu are timp sa se obisnuiasca cu o implementare noua, ca a si fost schimbata. CIEL Conta vine in intampinarea fiecarui contabil astfel:

  • informatia se actualizeaza automat potrivit noilor reglementari legislative – ai confortul de a sti ca, indiferent ce ordonante au fost aprobate, in programul de contabilitate pe care il folosesti, asa cum este si CIEL Conta, s-a updatat automat cu noile informatii si in mod gratuit, deci nu trebuie sa cumperi o versiune noua a programului, pentru ca totul se intampla in timp real, cu economie de timp si bani;

Primesti explicatia modificarilor legislative asemeni unei consultante personalizate

Sunt multe propuneri si anunturi cu privire la o modificare legislativa pana ca aceasta sa ajunga in forma finala. In mediul de business incep imediat sa se faca presupuneri. In final, apare stirea cea mare ca a avut loc schimbarea. Atunci ar trebui sa citesti in detaliu sursele cu autoritate si sa incepi sa intelegi cum vei aplica concret acele modificari. CIEL Conta elimina din activitatea ta aceasta munca laborioasa de intelegere a cadrului legislativ si a modului aplicat de rezolvare. Asadar:

  • taskurile din ziua curenta au deja solutia, iar starea de incertitudine este eliminata – formulele de calcul se schimba automat, iar tu nu ai cum sa gresesti; prin urmare, activitatea ta nu este afectata, nu intrerupi fluxul de munca pentru a face cautari si a intelege cum va trebui sa aplici modificarea de aici inainte; altfel spus, CIEL Conta actioneaza ca un consultant personal pentru tine, ai toate modificarile gata integrate, castigi mai mult timp pentru pauza de cafea;

Iti simplifici munca, primesti notificari cu modificarile si totul este GRATUIT

CIEl Conta este un software matur, performant, cu o interfata prietenoasa. Odata achizitionat, pentru actualizarile care se fac in program nu va trebui sa mai platesti nimic.

Programul CIEL Conta simplifica misiunea contabililor si tine pasul cu schimbarea (fara a trebui achizitionate versiuni noi):

  • modificarile legislative sunt implementate in program in cel mai scurt timp si in mod gratuit – este important sa ai confortul psihologic ca softul pe care il folosesti este asemenea unui prieten de nadejde, nu te lasa la greu
  • programul se adapteaza singur noilor schimbari legislative, nu trebuie tu sa dai telefoane, sa te interesezi, sa ii intrebi pe altii cum au facut, ci poti ramane relaxat la birou; in plus, nu trebuie sa ceri aprobari pentru a plati update-ul aplicatiei, pentru ca accesezi totul gratuit.

CIEL Conta este un program de contabilitate foarte usor de folosit, are o interfata prietenoasa si a fost dezvoltat cu scopul de a multumi pe deplin chiar si cerintele celui mai exigent contabil. Este un soft care se adapteaza cadrului legislativ roman, astfel ca toate schimbarile care au loc se transpun in actualizari automate, tocmai pentru ca munca fiecarui contabil sa se desfasoare intr-un flux simplu si rapid.

Ce mai astepti? Testeaza chiar astazi CIEL Conta si convinge-te!

Tel: 021 201 53 20

E-mail: contact@ciel.ro


Autor : CIEL Romania