Cand esti contabil este simplu sa aplici modificarile legislative cu softul CIEL Conta

6 februarie 2019
editor

Andreea este contabil si vrea sa fie mereu la curent cu noutatile. In drum spre job citeste stirile. Afla ce s-a intamplat in ultimele 24 de ore pe plan intern si international. Apoi deschide Facebook-ul pentru a vedea ultimele postari si afla ca se organizeaza intalnirea de 10 ani de la terminarea Facultatii de Contabilitate. O fosta colega se ocupa de organizare si a creat un grup pe Facebook pentru a-i putea anunta pe toti colegii de an detaliile organizatorice.

Andreea este invatata sa primeasca in timp real informatia de care are nevoie. La job se intampla la fel. Chiar daca lucreaza in domeniul contabilitatii, iar activitatea ei este influentata de nenumaratele schimbarile legislative, nu este niciodata luata prin surprindere, datorita programului CIEL Conta. Cum te ajuta asadar softul de contabilitate marca CIEL?

Afli modificarile legislative, ori de cate ori au loc, direct din softul CIEL Conta

Split TVA, Declaratia 112 sau modificarea salariului minim pe economie sunt doar cateva subiecte discutate adesea in domeniul contabil. Modificarile legislative au loc intr-un ritm alert. Contabilul nu are timp sa se obisnuiasca cu o implementare noua, ca a si fost schimbata. CIEL Conta vine in intampinarea fiecarui contabil astfel:

Primesti explicatia modificarilor legislative asemeni unei consultante personalizate

Sunt multe propuneri si anunturi cu privire la o modificare legislativa pana ca aceasta sa ajunga in forma finala. In mediul de business incep imediat sa se faca presupuneri. In final, apare stirea cea mare ca a avut loc schimbarea. Atunci ar trebui sa citesti in detaliu sursele cu autoritate si sa incepi sa intelegi cum vei aplica concret acele modificari. CIEL Conta elimina din activitatea ta aceasta munca laborioasa de intelegere a cadrului legislativ si a modului aplicat de rezolvare. Asadar:

Iti simplifici munca, primesti notificari cu modificarile si totul este GRATUIT

CIEl Conta este un software matur, performant, cu o interfata prietenoasa. Odata achizitionat, pentru actualizarile care se fac in program nu va trebui sa mai platesti nimic.

Programul CIEL Conta simplifica misiunea contabililor si tine pasul cu schimbarea (fara a trebui achizitionate versiuni noi):

CIEL Conta este un program de contabilitate foarte usor de folosit, are o interfata prietenoasa si a fost dezvoltat cu scopul de a multumi pe deplin chiar si cerintele celui mai exigent contabil. Este un soft care se adapteaza cadrului legislativ roman, astfel ca toate schimbarile care au loc se transpun in actualizari automate, tocmai pentru ca munca fiecarui contabil sa se desfasoare intr-un flux simplu si rapid.

Ce mai astepti? Testeaza chiar astazi CIEL Conta si convinge-te!

Tel: 021 201 53 20

E-mail: contact@ciel.ro

Ti-a placut articolul? Da-l mai departe pe:
Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
antreprenori
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO