Ce avantaje iti aduce gama CIEL Professional? Descopera-le acum

CIEL Romania iti da cea mai buna veste! Ai 30% reducere daca alegi sa treci de la gama Standard la cea Professional sau de la monopost la retea. Alege acum un soft mai performant si te bucuri de o super – reducere si de o serie de avantaje!

Il lasam pe Bogdan Gradinaru, Client Division Manager in cadrul CIEL Romania, cu peste 10 ani de experiența in relatiile cu clientii (antreprenori, contabili, etc) din domeniul bancar, public și privat, sa iti prezinte avantajele pe care le are gama Professional comparativ cu cea Standard:

“De ce sa treci de la gama Standard la cea Professional?

Inainte sa facem vreo referire la cele doua game, este necesar sa ne adresam urmatoarea intrebare:

Mai multe functionalitati = produs mai bun?

Este dificil sa dam un raspuns corect, deoarece alegerea unei aplicatii si implicit a gamei acesteia, este necesar sa se faca in functie de nevoile de flux de lucru pe care le acopera si de complexitatea afacerii tale. Deci raspunsul la intrebare il poti da doar tu dupa o analiza a nevoilor tale si a functionalitatilor pe care gama Professional ti le ofera ca beneficiu. Daca doresti ca aceasta analiza sa o faci impreuna cu unul din consultantii nostri pentru a-ti facilita munca, iti stam la dispozitie la adresa de e-mail vanzari@ciel.ro sau la numarul de telefon 021-9341.

Iti amintim faptul ca CIEL Romania are in portofoliu 7 aplicatii ce apartin de Gama Standard (Contabilitate, Gestiune, Imobilizari, Contracte, Distributie, Productie, Contabilitate Liberala si Salarii) si 4 aplicatii in Gama Professional (Contabilitate, Gestiune, Imobilizari si Audit si Revizuire). Impartirea produselor pe game am facut-o pentru ca am dorit sa oferim cel mai bun raport cost – beneficiu de pe piata, astfel incat sa ne adresam cat mai exact nevoilor clientilor nostri.

Din numarul total de licente furnizate, 48% dintre clientii nostri au optat pentru gama Professional. Dintre acestia, 63% au ales sa faca la un moment dat, pe parcursul desfasurarii activitatii, trecerea de la Gama Standard la Gama Professional, restul alegand achizitia unei licente Professional inca de la inceput. Acest lucru ne-a validat inca o data faptul ca afacerile se dezvolta, iar nevoile clientilor nostri cresc si ne bucuram sa stim ca acest lucru are loc in timpul parteneriatului cu noi. De asemenea, faptul ca au ales sa treaca la o gama superioara oferita tot de catre CIEL, confirma faptul ca produsele noastre ofera beneficiile de care orice societate are nevoie in orice moment al dezvoltarii.

Ne-am concentrat mereu pe dezvoltarea produselor tinand cont de necesitatile pe care clientii actuali sau viitori ni le-au semnalat, indiferent de canalul de comunicare ales. Chestionam frecvent nevoile clientilor nostri, deoarece dorim sa avem produse concepute pentru a rezolva un blocaj / problema. Nu ne dorim sa adaugam functionalitati care nu sunt necesare doar de dragul de a incarca si mai mult aplicatiile, riscand astfel sa adaugam functionalitati care sa nu contribuie la solutii. Am ajunge astfel la dezvoltarea unor aplicatii greoaie, dificil de digerat si care nu ar oferi solutiile asteptate. Din acest motiv, am sustinut mereu aplicatiile aerisite, care sa acopere nevoi de business reale. Pentru nevoile punctuale, de nisa, am oferit alternativa dezvoltarilor personalizate, in functie de cerintele fiecarui client.

Diferenta dintre cele doua game o da numarul de functionalitati suplimentare. Toate acestea fac referire la diverse automatizari sau tipuri de raportari care sa te ajute la cresterea eficientei in cadrul fluxurilor de lucru.

Mai multa eficienta inseamna:

  • mai mult timp castigat
  • costuri mai mici
  • siguranta mai mare.”

Alege sa faci trecerea de la Gama Standard la Gama Professional! Nu uita ca in luna mai ai un discount de 30% si multe alte avantaje. Mai multe detalii despre oferta prezentata le poti obtine la numarul 021 9341 sau la adresa vanzari@ciel.ro.