Ciel ERP si Salarii au devenit nextup NextUp ERP si Salarii. Pentru detalii, click aici

Cele mai racoritatoare bauturi de vara – CIEL Romania

10 august 2018
Antreprenor, Co-owner Ciel România
Articole publicate

Nu conteaza domeniul in care profesezi, fie ca esti antreprenor sau jonglezi cu cifre contabile, stim ca ai nevoie de o pauza de relaxare de la business sau de la job. Lasa-ti grijile in seama noastra, prin solutia CIEL ERP, si hai sa ne bucuram de serile de vara.

Noi, echipa Ciel Romania, iti prezentam modalitati simple de preparare a mai multor bauturi de vara, fresh si energizante, ideale dupa o zi de munca sau daca ai in vizita prieteni sau parteneri de afaceri.

Iata ce bauturi racoritoare iti propunem:

  1. Granita cu pepene rosu 

    Pentru a obtine aceasta bautura dulce si aromata nu trebuie decat sa achizitionezi sirop de rodie pe care il amesteci cu bucati de pepene curatete in prealabil de seminte. Pentru a-i oferi o textura aparte mixului nu uita de cuburile de gheata zdrobite care trebuie presarate printre ingredientele deja mentionate. Rezultatul sigur iti va placea.

  2. Limonada cu menta

    Este una dintre cele mai cunoscute bauturi racoritoare de vara si respecta intocmai expresia “oldie, but goldie”. Cumpara lamai si lime, stoarce-le zeama si inlatura-le samburii. Toarna apa minerala peste pulpa citricelor si adauga gheata din belsug, fara sa uiti de zahar sau miere, care vor indulci putin bautura, si de menta care ii va oferi o aroma deosebita.

  3. Limonada cu… pepene?!

    Da, cu pepene! E de vara si e mai neobisnuita, dar cu un gust memorabil. Pentru a obtine aceasta limonada mai aparte ai nevoie de pulpa fara seminte a unui pepene rosu dulce. Iti mai trebuie o jumatate de cana de suc de lamaie, zahar si gheata. Nu iti trebuie un talent special intr-ale gastronomiei, ci trebuie doar sa amesteci toate ingredientele si sa le servesti cat sunt extrem de reci.

  4. Sangria

    Nu e fiesta fara sangria. Cat invitatii tai asteapta sa fie gata gratarul, ai grija sa fie hidratati cu acest specific spaniol,Tot ce mai nevoie pentru a crea aceasta bautura este un vin rosu bun, suc de portocale, coniac, nectarine, portocale, lamaie, putina apa minerala si gheata din belsug. Taie fructele si adauga-le intr-o cana mare de sticla pune deasupra gheata si vinul peste care agaugi un pic de apa minerala pentru a-i oferi un gust acidulate. Oleee!

  5. Mojito

    Ofera-le invitatilor tai o seara in Cuba. Pe langa muzica, un Mojito pregatit a la carte este un must have pentru o petrecere pe terasa sau in gradina. Ingredientele vedeta ale bauturii sunt romul alb si menta. Pe langa ele o sa mai ai nevoie de suc de lime, zahar brun, apa minerala si multa gheata.

  6. Aperol Spritz

    Aperol Spritz este un cocktail racoritor foarte indragit in Italia, cu o aroma placuta de citrice, rubarba si ierburi, cu un conţinut de alcool relativ mic si doar o usoara tenta amaruie. Tot ce ai nevoie pentru a recrea acest preparat de vara este o sticla de prosecco italian, Aperol, apa minerala, gheata si felii de portocala pentru decor.

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre de bauturi si ca le vei pune in aplicare cu prima ocazie pe care o vei avea. Nu uita, ne poti citi si pe Facebook si pe LinkedIn!

Ti-a placut articolul? Da-l mai departe pe:
Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
antreprenori
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre