CIEL Black Friday – Ai cele mai mici preturi!

Black Friday este unul dintre cele mai asteptate momente ale anului in materie de cumparaturi. Preturile sunt cu mult reduse, astfel se achizitioneaza produsul dorit cu o economie semnificativa de bani.

Cand este Black Friday?

Oficial, Black Friday este in ultima zi de vineri a lunii noiembrie. In Romania, data practicata de majoritatea comerciantilor pentru Black Friday 2019 este vineri, 16 noiembrie, asadar cu fix doua saptamani mai devreme de ultima vineri a lunii, cand este zi libera si se sarbatoreste Sf. Andrei. Comenzile vor putea fi onorate asadar pana la weekendul prelungit, care include si ziua de 1 Decembrie.

Multe magazine isi fac cunoscuta oferta, fie din primele zile ale lui noiembrie si, uneori chiar din octombrie. Vanzarile online au o pondere semnificativa, doritorii de reduceri aleg sa faca comenzi din fata PC-ului, datorita confortului si a economiei de timp.

De unde vine Black Friday?

Este ziua imediat urmatoare Zilei Recunostintei, sarbatoare in America, ce dadea startul sezonului de cumparaturi pentru Craciun. Americanii au liber de Ziua Recunostintei si urmatoarea zi, prin urmare, cele 4 zile cumulate cu weekendul erau folosite pentru timpul petrecut cu familia si mers la cumparaturi. Presedintele Lincoln a fost cel care a desemnat ca Ziua Recunostintei sa aiba loc in ultima joi din noiembrie.

Ce se intampla in ziua urmatoarea de vineri? Comerciantii deschideau magazinele mult mai devreme si aveau oferte speciale pentru a atrage clientii. Aceasta practica s-a raspandit in intreaga lume, astfel ca azi Black Friday nu mai este un eveniment de o zi, preturile promotionale sunt prezente pe tot parcursul lunii noiembrie.

Numele de Vinerea Neagra nu dateaza de la inceput. Denumirea i-a fost atribuita acestei zile de vineri (de dupa Ziua Recunostintei) de catre departamentul de politie din Philadelphia, pentru a descrie haosul din trafic din zona centrala a orasului si aglomeratia din magazine. Se intampla in anul 1966.

Sursa: 4Tuning

Black Friday Romania

Comerciantii din cele mai variate domenii se intrec si la noi in tara in oferte, astfel ca Black Friday devine cea mai asteptata campanie de reduceri de peste an. Unii dintre ei aleg sa isi faca cunoscuta oferta din timp, astfel incat clientii sa isi planifice achizitiile. Alte companii adopta o abordare diferita, isi lanseaza oferta chiar in ziua de Black Friday.

Din ce in ce mai mult consumatorii aleg sa faca cumparaturi online, fara a mai astepta la coada in fata magazinului. Avantajul cumparaturilor online este ca nu trebuie sa sa te plimbi intre un magazin si altul, afli instant unde gasesti obiectul ravnit de tine si dai comanda.

Sursa: IDTotal

Black Friday, programele CIEL la reducere in data de 16 noiembrie

CIEL te invita sa profiti de reducerile de Black Friday pentru a-ti face munca mai usoara, pentru a te conecta cu tehnologia si a castiga mai mult timp liber pentru tine. Daca vrei sa iti muti biroul unde vrei tu, iata care sunt reducerile CIEL de Black Friday – 16 noiembrie 2018.

60% reducere CIEL Salarii

Activitatea de salarizare devine automata, datorita deja cunoscutului program CIEL Salarii. Nu este necesara nicio instalare, nu ruleaza pe un numar fix de PC-uri. CIEL Salarii este un program bazat pe Cloud, dezvoltat asadar dupa cele mai noi cerinte in domeniu. Prin urmare, accesezi datele de pe orice computer iti doresti, de pe laptop, tableta sau smartphone. Te conectezi cu user si parola si ai acces la informatia dorita.

Achizitioneaza CIEL Salarii cu 60% reducere!

50% reducere Ciel Standard

Intr-un mediu puternic concurential, cand viteza de raspuns poate face diferenta, cand ai nevoie de mobilitate, accesarea informatiei in mod rapid, cand iti doresti un flux automat de lucru, rapoarte cu un singur click, tehnologia tine cu tine, mai precis programele marca CIEL. Profita de 50% reducere de Black Friday!

35% reducere CIEL PRO

Daca iti doresti ca activitatea de contabilitate sa fie perfect controlata de tine, ai nevoie de un program profesionist, marca CIEL PRO.

Cand gestiunea stocurilor se face cu ajutorul unui program specializat, informatia este actualizata in timp real. Detii control si raspunzi cerintelor clientilor inaintea concurentei. De Black Friday il achizitionezi cu 35% reducere.

3, 2, 1…Start Black Friday! Tu ce program iti doresti sa achizitionezi pentru tine si angajatii tai?


Autor : CIEL Romania