CIEL eCommerce – Solutia pentru magazinele online

In ultimii ani, magazinele online au cunoscut o crestere ampla in lume si in Romania, numarul firmelor care ofera astfel de servicii dublandu-se. Fie ca s-au extins si in domeniul online, fie ca afacerea lor se desfasoara doar pe internet (e-shop), majoritatea vad in aceasta oportunitate o cale catre succes.

Si noi, echipa CIEL Romania, ne-am dezvoltat odata cu cerintele pietei, gandindu-ne intotdeauna la necesitatile clientilor nostri. Din dorinta de a progresa si de a va oferi solutiile de care aveti nevoie in activitatea pe care o desfasurati, am creat aplicatia care sa va ajute sa gestionati cat mai bine afacerea online: CIEL eCommerce!

Cum te ajuta CIEL eCommerce?

Stim ca fiecare afacere are specificul ei, iar atunci cand ai un magazin online iti doresti ceva diferit, astfel inca sa te deosebesti de concurenta, dar si sa le oferi vizitatorilor o experienta cat mai placuta de cumparare. Pentru acest lucru ai nevoie de o solutie care sa te ajute cu gestionarea corecta a stocurilor disponibile cu ceea ce vede clientul pe site. Aici intervine CIEL eCommerce!

Aceasta intergreaza stocurile din gestiune cu ceea ce se afiseaza pe site, astfel incat orice comanda realizata va modifica stocurile si va crea documentele aferente, in timp ce tu vei evita munca redundanta si te vei putea ocupa de alte probleme!

Cum se realizeaza o achizitie cu CIEL eCommerce?

Este foarte simplu! Cumparatorul alege un produs de pe site-ul tau si il comanda. Aceasta se preia automat in gestiune, unde se actualizeaza stocurile, astfel incat, in timp real, urmatorul cumparator va vedea produsele disponibile. Apoi tu poti factura cu un singur click, pe baza datelor introduse de client in formularul de comanda.

Alege CIEL eCommerce si te bucuri de:

  1. Gestionarea corecta a stocurilor

Solutia pentru magazinele online iti ofera siguranta sincronizarii informatiilor cu site-ul in timp real!

  1. Factura emisa direct, modificand si stocul

Clientii tai vor fi incantati de faptul ca fluxul de achizitie se face fara lacune sau blocaje intr-un timp extrem de scurt (comanda de vanzare -> factura fiscala).

  1. Rapoarte de vanzari pe comenzi si pe facturi

Ai tool-uri de analiza a afacerii tale, pentru a putea preveni, imbunatati si creste.

  1. Timpul scurt de implementare:

Serviciul de asistenta iti va raspunde la intrebari, asadar, vei economisi din timpul de invatare.

Profita la maximum de afacerea ta online cu CIEL eCommerce! De acum poti sa le oferi vizitatorilor tai o experienta placuta atunci cand isi fac cumparaturile. Ce mai astepti?


Autor :