CIEL ERP – Cel mai bun partener al afacerii tale

Atunci cand esti antreprenor, doresti un flux de lucru mult mai eficient, care sa iti ofere control si sa ajute angajatii sa-si termine lucrul la timp si cu rezultate bune. In ultima perioada, din ce in ce mai multi oameni de afaceri incep sa implementeze un sistem integrat, care sa ii ajute sa imbine practicile de management al afacerilor cu tehnologia informatiilor, in vederea atingerii unor obiective de business specifice.

De 27 de ani, noi, CIEL Romania, am fost alaturi de tine si am incercat sa iti simplificam munca prin intermediul solutiilor pe care ti le-am oferit. Numarul clientilor, in plina crestere, ne ajuta sa fim ambitiosi si sa ne dorim, in continuare, sa iti oferim cat mai multe aplicatii utile.

Bogdan Gradinaru, Client Division Manager in cadrul CIEL Romania, ne dezvaluie procesele ce au stat la baza crearii CIEL ERP, cel mai bun software integrat special creat pentru cresterea oricarui tip de business.

”Povestea noastra incepe in 1991, cand CIEL Romania a lansat prima solutie de contabilitate din Romania. 20 de ani mai tarziu, in 2011, s-au pus bazele celei de-a 4 generatii de solutii. O solutie modulara, care urma sa integreze solutii de contabilitate, de gestiunea stocurilor, imobilizari, productie, contracte si distributie, toate sub aceeasi umbrela, denumita CIEL V7. Astazi, CIEL V7 devine o solutie ERP, un software care ofera solutii pentru nevoile tuturor afacerilor din Romania.

Iata ce iti ofera CIEL ERP:

CIEL ERP nu este doar o solutie software, este un nou mod de a controla si de a te simti sigur pe deciziile de business pe care le iei. Este un partener de cursa lunga a carui constructie se bazeaza pe o experienta de peste 27 de ani si pe sugestiile venite din partea clientiilor CIEL Romania.

Iti ofera 24 de solutii complete pentru: contabili, afaceri noi, eCommerce, vanzari pe teren, comunicatii, managementul stocurilor s.a.m.d.. In plus, acest software este personalizabil si se potriveste perfect cu orice domeniu de activitate din Romania.

Vrei ca datele tale sa fie in siguranta?

CIEL ERP este bazat pe cele mai noi tehnologii si iti ofera certitudinea ca ele vor fi securizate! Realizat special pentru a-ti oferi libertate in varianta retea, acesta suporta oricati utilizatori doresti, fara nici o constrangere! In plus, poti sa oferi drepturi pana in cel mai mic detaliu, limitand astfel accesul in functie de activitatile fiecarui utilizator.

Iti doresti sa poti coordona afacerea de pe dispozitive mobile?

CIEL ERP a fost creat tocmai pentru a-ti oferi vizibilitate maxima, in orice moment, in timp real, chiar si „remote”, cu ajutorul celor peste 70 de rapoarte manageriale puse la dispozitie!

Interfata aplicatiei pe care o folosesti acum ti se pare foarte dificil de utilizat?

Atunci alege CIEL ERP: iti ofera controlul si convingerea ca poti ordona haosul! Interfata este intuitiva si prietenoasa pentru orice utilizator, indiferent de nivelul sau de cunostinte.

Creat de o echipa cu spirit antreprenorial, CIEL ERP iti pune la dispozitie functionalitati care inglobeaza modificarile legislative fara costuri suplimentare si mai mult, este caracterizat de flexibilitate pentru a se potrivi perfect pe nevoile tale de business.

Cei peste 58.000 de utilizatori care au ales deja sa beneficieze de un nivel calitativ mai inalt, ne-au confirmat ca solutia CIEL ERP i-a ajutat in automatizarea a zeci de activitati manuale, oferindu-le astfel un nivel de eficienta si de productivitate ridicat.

Trecerea la CIEL ERP este usoara!

Configurarea nu necesita instruire personalizata, iar posibilitatea de a importa date din alte aplicatii pentru a incepe sa o utilizezi la capacitate maxima, este mult mai facila decat ti-ai putea imagina!

De asemenea, ai posibilitatea de a-ti configura propriile scurtaturi catre functionalitati pe care le folosesti in mod frecvent, lucru ce iti va aduce cu siguranta aminte de semnele de carte. Preluarile automate dintr-un documentul in altul, cat si comunicarea cu partenerii tai prin email sau sms direct din CIEL ERP, iti va consolida ideea ca nu mai este necesar sa navighezi dintr-o aplicatie in alta pentru a-ti duce la bun sfarsit fluxurile de lucru.

Astfel, cu o capacitate mare de procesare a datelor si cu o securitate sporita dedicata datelor tale, CIEL ERP iti ofera cu eleganta siguranta, confort si incredere.”

CIEL ERP este cel mai bun software integrat potrivit pentru orice afacere! Descopera si tu cat de usor este sa-l utilizezi!

Urmareste-ne si pe pagina de LinkedIn CIEL Romania pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii despre activitatea noastra.


Autor : Bogdan Gradinaru, Client Division Manager CIEL Romania