CIEL Romania: Luna mai ne aduce o mini vacanta de 3 zile

Pentru ca stim cat de mult iti plac surprizele, CIEL Romania iti aduce cea mai buna veste: luna mai vine la pachet cu o mini vacanta de 3 zile.
Ai vazut bine! Zilele 1 mai si 27, 28 mai (zilele de Rusalii) sunt zile libere de la stat pentru toti cei care lucreaza cu program normal, de luni pana vineri.
In plus, daca lucrezi la stat trebuie sa stii ca ziua de 30 aprilie (luni) este una libera pentru toti bugetarii, asadar vei beneficia de o vacanta de 4 zile. Aceasta hotarare a fost luata recent pentru a se face legatura intre weekend si ziua libera de 1 mai. De asemenea, si cei din mediul privat pot avea o vacanta prelungita cu o zi, in cazul in care isi vor lua concediu de odihna sau managerul hotaraste sa dea liber.
Incepand anul 2018, atat cei care lucreaza in mediul privat, dar si cei de la stat se bucura in total de 15 zile libere, acest lucru datorandu-se introducerii zilei de “ Vinerea Mare” in randul listei de zile cu sarbatori legale.
In plus, anul acesta mai beneficiem de 6 zile de sarbatori legale si nelucratoare, dupa cum urmeaza:
– 1 iunie (Ziua Copilului) – vineri;
– 15 august (Adormirea Maicii Domnului) – miercuri;
– 30 noiembrie (Sfantul Andrei) – vineri;
– 1 decembrie (Ziua Nationala a Romaniei) – sambata;
– 25 și 26 decembrie (prima si a doua zi de Craciun) – marti si miercuri.
Iti dorim ca orice zi libera sa o petreci asa cum vrei si nu uita ca produsele si serviciile CIEL Romania iti fac viata mai usoara la birou. Alege si tu sa te bucuri de beneficiile acestora: https://ciel.ro/produse/!


Autor :