CIEL Romania: Ne-am reinventat produsele si serviciile, tinand cont de nevoile clientilor

Am observat la voi, clientii nostri, gesturile repetitive si redundante si ne-am folosit de tehnologia moderna pentru a crea softuri care sa diminueze timpul petrecut in softul de management al afacerii voastre. Acest lucru e valabil si pentru voi, contabilii si am vrut sa gasim solutii de a consuma mai putin timp cu introducerea datelor, cu completarea declaratiilor sau cu verificarile lunare.

Cum te ajuta concret softurile CIEL sa castigi timp si bani?

Prin modulele integrate, dezvoltate pe o tehnologie moderna, castigi timp cu introducerea datelor, care se face rapid si fara gesturi repetitive. Importul de date automatizat, extrasele de banca, facturile si alte documente, sincronizarea datelor intre gestiune si contabilitate in mod corect, cu chei de verificare automate, marcarea automata a documentelor, toate acestea sunt operatiuni consumatoare de timp, dar pe care am reusit sa le automatizam.

Actualizarile legislative sunt implementate la timp si mai ales, fara costuri suplimentare. Stai fara griji, aplicatiile noastre te anunta cand sunt gata si, oricate ar fi pe parcursul anului fiscal, nu te extra-facturam.

Foarte important: aplicatiile noastre au fost gandite si construite pentru un numar foarte mare de utilizatori, asa ca blocajele in aplicatie sau bug-urile nu sunt o optiune: procesul de reparare este automatizat, iar clientii nostri nici nu simt ca s-au facut reparari sau modificari.

Interfata prietenoasa si aplicatie intuitiva: poti sa iti personalizezi interfata, dupa anotimp, dupa stare. Desi lucram la lucruri serioase, trebuie sa ne si distram un pic, nu? In plus, desi la achizitie clientii nostri primesc bonus formarea initiala pe modulele CIEL, ei rar le cer, pentru ca invatarea aplicatiilor e rapida si usoara.

Peste 100,000 de utilizatori CIEL: multumim ca sunteti alaturi de noi si ca ne-ati devenit parteneri in imbunatatirile permanente pe care le realizam la CIEL Romania!


Autor :