CIEL Romania sustine educatia din liceele si din facultatile din Romania

Educatia joaca un rol esential in viata oricarei persoane si implicit, a societatii. Noi, cei din echipa CIEL Romania, ne implicam in mod activ in educatia tinerilor elevi si studenti, chiar daca la prima vedere pare sa ne focusam pe oferirea de solutii software integrate care sa faciliteze, prin automatizare, activitatea in cadrul societatilor indiferent de domeniul in care activeaza.

Il lasam pe Bogdan Gradinaru, Client Division Manager in cadrul CIEL Romania, cu peste 10 ani de experiență în relațiile cu clienți (antreprenori, contabili, etc) din domeniul bancar, public și privat, sa ne povesteasca cum reuseste CIEL Romania sa sustina educatia elevilor si studentilor:

“La CIEL Romania am considerat ca actiunile noastre pot contribui intr-un mod valoros la cresterea si la cultivarea unor obiceiuri si deprinderi sanatoase care sa duca pas cu pas la evolutie, indiferent daca discutam de echipa noastra interna, de studentii  sau de elevii din cadrul facultatilor sau liceelor de profil economic  sau de partenerii si clientii nostri. Nu ne-am propus doar sa transmitem catre diferite generatii informatii acumulate pe parcursul experientelor noastre, ci ne dedicam timp si resurse pentru a oferi o alternativa la o formare continua dincolo de educatia traditionala.

Credem cu tarie ca oricine se poate adapta la schimbare, atat timp cat are o minima deschidere, si ca aceasta poate imbunatati si transforma obiceiurile neproductive in deprinderi productive si sanatoase. Este acelasi indemn pe care il facem mereu, inclusiv atunci cand exista o nevoie de schimbare de aplicatie / soft, chiar daca exista tendinta de a fi temator in a imbratisa ceva nou. Dar, intotdeauna, feedback-urile pozitive oferite de clienti, dupa ce au aderat la schimbare  alegand solutiile noastre, au validat faptul ca teama nu este decat un obstacol in calea evolutiei. Obstacol poate fi usor depasit prin suport tehnic si moral, bazat pe o relatie de parteneriat puternica.

In urma cu cativa ani CIEL Romania a lansat programul CIEL EDU cu scopul de a oferi sprijin universitatilor si liceelor cu profil economic din Romania, prin echiparea laboratoarelor cu solutii integrate si prin sustinerea de sesiuni de formare practica pentru studenti si elevi in cadrul institutiilor de invatamant. Programul CIEL EDU s-a dezvoltat de la an la an, ajungand sa isi intinda beneficiile la nivel national si care a nascut ideea unei noi ramuri, ce a fost dezvoltata in anul 2017, bucurandu-se de prima sesiune de formare in cadrul CIEL Academy, program destinat studentilor care inteleg si isi doresc, printr-un proiect de dezvoltare accelerata, sa beneficieze de expertiza noastra.

Deoarece am dorit sa extindem programele de formare, am urcat miza si am dezvoltat in paralel noi  evenimente, care se bucura de un real succes si entuziasm, dedicate contabililor si antreprenorilor din Romania. Este vorba de  Caravana CIEL, care a ajuns o traditie, si de Cafeneaua Contabila, prin care acoperim o serie de subiecte diverse de interes pentru profesia contabila. “

La CIEL Romania, formarea continua si schimbarea directiei in educatie au loc constant si in randul echipei pentru ca ne-am indragostit de evolutie si pentru ca ne dorim sa va oferim produse si servicii care sa corespunda tehnologiei din era in care traim.


Autor :