CIEL SALARII CLOUD, cel mai bun program de salarii in Cloud

Promisiunea CIEL Romania catre clientii sai (contabili sau antreprenori) este de a le face viata mai usoara, de a-i ajuta sa castige timp si bani, oferindu-le produse de calitate, durabile, personalizate. In context, il lasam pe Bogdan Gradinaru, Client Division Manager, sa va prezinte noul produs menit sa iti salveze timp si bani: CIEL SALARII CLOUD:

„Controlul cheltuielilor a devenit un sport. Eficientizarea costului este o activitate care ne ocupa destule resurse pentru a identifica cele mai bune solutii.

Daca este sa ne gandim din punct de vedere business, reducerea costurilor companiei poate fi o solutie pentru cresterea profitabilitatii. Stiu ca si tu faci eforturi pentru a obtine costuri mai reduse. O solutie ar fi sa nu mai achizitionezi echipamente hardware care ulterior mai au nevoie si de intretinere, eventual o persoana dedicata pentru acest lucru, avand in vedere ca stocarea datelor in era internetului ar putea fi salvate in CLOUD (concept modern in domeniul computerelor si informaticii, reprezentand un ansamblu distribuit de servicii de calcul, aplicatii, acces la informatii si stocare de date, fara ca utilizatorul sa aiba nevoie sa cunoasca amplasarea si configuratia fizica a sistemelor care furnizeaza aceste servicii). CIEL SALARII CLOUD, aplicatie WEB (accesibila din browser-ul de internet chiar si de pe orice dispozitiv mobil), iti ofera acest avantaj si iti reduce instant costurile legate de infrastructura si software astfel incat sa poti investi mai mult in cresterea afacerii.

Apoi ne facem mereu griji cu privire la informatiile stocate pe serverele proprii. Ce fac daca se strica echipamentul? Cum ma protejez de dezastre care mi-ar putea aduce pierderea datelor?  Vremea, caderile de curent sau alte crize, iti pot periclita datele tale sau ale clientilor tai. Grijile nu doar ca iti blocheaza activitatea, dar te si incarca negativ pe o perioada indelungata de timp. Ideea ca altcineva ar putea prelua aceste griji, fara costuri suplimentare, suna excelent! Si de ce cel care gestioneaza aceste griji, sa nu fie furnizorul aplicatiei de salarizare? El sa se ocupe de tot (protectia datelor, asigurarea backup-urilor etc.),  astfel incat tu sa iti vezi linistit de activitate? Sa poti avea acces la datele tale rapid astfel incat afacerea ta sa nu aiba de suferit, minimizand timpii morți sau pierderea productivitatii.

Auzim mereu de flexibilitate si mobilitate, insa in activitatea ta cum poti beneficia de ele daca esti dependent de calculatorul si serverul de la birou? Imagineaza-ti cum ar fi sa poti avea acces la date de oriunde, indiferent de dispozitiv (PC, mobil, tableta)? Cum ar fi ca dependenta de biroul care iti ocupa cel puțin 8 ore pe zi sa dispara? De ce sa nu poti face partea de salarizare direct din parc daca asta iti doresti intr-o zi oarecare? CIEL SALARII CLOUD te elibereaza de conditionari. Acum, tu alegi de unde sa lucrezi!

Tehnologia evolueaza de la ora la ora. Iar acest lucru duce mai devreme sau mai tarziu la sisteme depasite. Iar de aici alte achizitii, alte cheltuieli. Sistemele trebuie sa fie scalabile astfel incat sa poata aloca atatea resurse cat este nevoie pentru a-ti putea desfasura activitatea fara blocaje. Atat tu cat si noi ne dorim sa nu resimti intr-un mod negativ modul in care tehnologia evolueaza. Utilizand sistemul CIEL SALARII  CLOUD ai parte de liniste fara a fi nevoit sa te confrunti cu limitari de volum de date sau defectiuni obtinand in acelasi timp rezultate cu mult imbunatatite fata de solutiile clasice.

In acelasi timp, iti doresti o colaborare eficienta cu ceilalti colegi din echipa de salarizare. CIEL SALARII CLOUD iti ofera beneficiul de a comunica si impartasi informatii intr-un mod mult mai usor decat solutiile traditionale. In plus, oricand poti oferi acces direct clientilor tai la datele lor.

Si revenim la minimizarea costurilor: De ce sa nu platesti atat cat utilizezi? Fara risipa, in functie de numarul de angajati.

CIEL Salarii CLOUD – o solutie loiala tie.                                                                       

 

 

 


Autor :