CIEL V7 ERP – Cel mai complex software financiar-contabil potrivit pentru orice afacere

Cand infiintam o afacere proprie, avem o multitudine de planuri privind cresterea ei. Fiecare obiectiv al nostru include stabilitatea si, in acelasi timp, dezvoltarea acesteia.

Il lasam pe Bogdan Gradinaru, Client Division Manager in cadrul CIEL Romania, sa ne dezvaluie avantajele unui soft financiar – contabil profesionist:

“Ca antreprenor, sigur ai identificat si tu un blocaj in zona de raportare si vanzare, fiindu-ti aproape imposibil sa obtii o vedere de ansamblu, dar si detaliata a afacerii in timp real!

In plus, nici responsabilii de proces nu au putut sa ia decizii corecte prin care sa se ajunga la eficientizare si productivitate maxima!

De aceea, noi, echipa CIEL Romania, iti propunem CIEL V7 ERP, o solutie integrata de management al afacerii. Aceasta iti ofera mai multe module software, automatizand procesele si stocand informatiile intr-o singura baza de date! Se potriveste perfect cerintelor tale si permite ca toate informatiile importante sa fie accesibile intregii companii!

Iata 5 beneficii directe oferite de CIEL V7 ERP:

  1. Productivitate imbunatatita

Si personalul tau depune efort intens pentru a introduce in mod repetat aceleasi informatii in diferite sisteme? Te-ai lovit de partea de raportare care nu iti ofera date 100% corecte fiind nevoit sa apelezi la intuitia ta de business?

Poti scapa de aceste impedimente cu ajutorul sistemului integrat CIEL V7 ERP. Astfel, ai o raportare corecta obtinuta in timp real, foarte usor, rapid si productiv, iar in orice moment poti accesa intreaga actiune de vanzare, luand rapid decizile corecte!

  1. Informatii precise si decizii corecte

Sigur ai observat ca atunci cand datele sunt introduse manual, eroarea umana isi face aparitia, acest lucru traducandu-se in informatii gresite! Datele inexacte conduc la decizii gresite care impiedica succesul afacerii. Mai mult, aceste date incorecte persista in baza de date si contribuie in timp la raportari din ce in ce mai eronate. Vei avea parte, in acest mod, de date inconsecvente si vei pierde timp pretios cu deslusirea confuziilor.

O baza de date integrata, asa cum iti ofera sistemul CIEL V7 ERP, va elimina inconsecventa datelor si neconcordantele. Astfel, vei avea mai multa incredere in datele pe care le primesti in cadrul raportarilor si le vei putea utiliza relaxat pentru a lua decizii corecte.

  1. Vizibilitate si perspective mai mari

In orice companie managerii trebuie sa aiba acces la informatie in timp util! Daca acestia isi pierd vremea extragand informatii din diverse aplicatii, raportarea se poate intinde pe mai multe zile sau chiar saptamani. De asemenea, informatiile contabile trebuie sa poata fi obtinute doar prin cateva click-uri si nu prin cereri telefonice sau prin e-mail.

Sistemul integrat CIEL V7 ERP ofera instrumentele necesare extragerii datelor pentru imbunatatirea planificarii interne si urmarirea performantelor, atat ale companiei, cat si la nivel de personal. Mijloacele de raportare iti permit sa creezi previziuni si sa iei decizii informate, avand la baza un set de date istorice corecte. Managerii pot folosi aceste instrumente pentru a lua decizii in cunostinta de cauza care sa imbunatateasca satisfactia clientilor, avantajul competitiv si succesul afacerii.

  1. Reducerea costurilor privind intretinerea sistemelor

Administrarea sistemelor software implica costuri prea mari si inutile?

Fie ca este vorba de zona de hardware sau software, fie de zona de integrare, instruire, management sau upgrade-uri, utilizand CIEL V7 ERP, reduci eforturile de intretinere si costurile operationale, astfel IT-ul va dispune de mijloacele necesare pentru a aloca timp imbunatatirii operatiunilor in vederea cresterii afacerii tale.

  1. Flexibilitate, mobilitate

Ai senzatia ca tu te pliezi pe specificul aplicatiei pe care o utilizezi? Ei bine, este foarte important ca un sistem sa se plieze pe specificul afacerii tale si nu tu! Din acest motiv, flexibilitatea unei solutii software este foarte importanta atat in zona de implementare, cat si pe perioada mentenantei. Nu este de ajuns ca aceasta sa fie configurabila, ci este necesar ca ea sa raspunda in totalitate nevoilor de business pe care le ai.

CIEL V7 ERP este o solutie construita pentru a fi flexibila, suportand in orice moment diverse personalizari care sa raspunda in totalitate nevoilor tale. Oricand, necesitatile tale de business vor gasi un raspuns indiferent de etapa in care se afla afacerea ta!”

Alege sa faci trecerea de la actualele aplicatii pe care le utilizezi si fa-ti viata ta, dar si a celor cu care lucrezi, mai usoara cu solutia integrata de management al afacerii CIEL V7 ERP!


Autor :