Cine este sprijinul tau de nadejde de la birou? Profesionistii au raspuns: CIEL ERP

O prietenie se consolideaza in timp. Intre cele doua persoane exista o empatie, interese comune, o intelegere reciproca.

In primele zile la un job nou te poti simti stingher, inca nu cunosti pe nimeni. Treptat iti descoperi colegii si, involuntar, cu unii dintre ei legi relatii mai stranse. Le soliciti ajutor atunci cand ai o intrebare, mergeti impreuna in pauza de masa si afli de la ei lucruri noi despre mersul lucrurilor in companie. Este bine sa ai alaturi un prieten.

Mediul de business, indiferent de domeniu, este puternic concurential. Lucrurile trebuie sa se intample aici si acum pentru a fi in intampinarea clientilor, pentru a iti pastra pozitia pe care ai obtinut-o, dar si pentru a creste. Tehnologia devine astfel ca o extensie a mainii tale drepte.

CIEL a constientizat nevoia profesionistilor de a utiliza un soft care sa le ofere suport in activitatile lor de zi cu zi si care sa le ofere informatii in timp real, asa s-a nascut CIEL ERP, prietenul de nadejde.

Spune-mi cu ce program lucrezi, ca sa-ti spun cat de bine gestionezi!

Zi de zi la birou avem nevoie sa ne facem munca in mod eficient, fara timp pierdut pentru a gasi un document important, fara o sumedenie de Excel-uri din care sa incercam sa extragem un raport corect.

CIEL ERP este pentru oameni practici

 • se adreseaza oricarui tip de profesionist, din finante, contabilitate, resurse umane, achizitie, distributie s.a.
 • automatizeaza fluxurile principale de lucru, emiti analize si rapoarte in mod automat, iar tu ai mai mult timp pentru taskurile care aduc plusvaloare afacerii tale;
 • este un program modular care include toate componentele principale ale businessului, financiar, contabilitate, resurse umane, astfel se asigura o buna comunicare intre departamente, inclusiv cu cel executiv;

CIEL ERP, prietenul tau de la prima accesare

 • se implementeaza usor, fara sa afecteze activitatea angajatilor;
 • este simplu de folosit, fiind foarte intuitiv de la prima utilizare;
 • are o interfata prietenoasa, care poate fi personalizata datorita celor peste 45 de teme.

CIEL ERP – performanta la costuri avantajoase

 • este un soft modern, al carui raport calitate-pret este unul excelent
 • implementarea programului NU implica investitii in infrastructura (in cazul in care exista sunt foarte mici);
 • conecteaza intre ele fluxurile de lucru din companie (finante, reurse umane, achizitie, productie) pentru atingerea obiectivelor comune si castigarea unei pozitii fruntase in mediul puternic concurential de astazi.

CIEL ERP pentru manageri informati

 • primesti toate datele despre evolutia businessului;
 • analizezi profitul, cheltuielile, productivitatea, pe furnizori si pe angajati, inclusiv pe centre de cost, in timp real;
 • ai control asupra folosirii resurselor si acces la rapoarte, facturi, comenzi, chitante, inclusiv de pe telefon (sistem de operare Android);

Fiecare profesionist isi doreste sa lucreze cu un soft practic, care sa raspunda intru totul nevoilor sale si ale companiei in care lucreaza, simplificandu-i munca. CIEL ERP gestioneaza nevoile de business in mod profesionist, eficient, cu maxim de rezultate, drept pentru care a si castigat titulatura de prietenul de nadejde de la birou. Vrei sa afli mai multe? Ne gasesti la 021 9341 sau contact@ciel.ro!


Autor : CIEL Romania