De ce ai nevoie de import automat de extras de cont

import extras de cont
10 septembrie 2020
editor
Citire: 3 minute

Tu ce faci in doar 1 minut? Aceasta este intrebarea pe care sa o ai in minte fie ca esti angajat, fie ca esti antreprenor. Indiferent de pozitie, eficienta in munca este ceea ce conteaza cel mai mult pentru ca aduce rezultate mai bune cu mai putin efort. Iar cu importul automat de extras de cont. diferenta se vede imediat. Iata cum te ajuta aceasta functionalitate.

De ce este important importul extrasului de cont

Extrasele de cont, care reprezinta un rezumat al operatiunilor bancare intr-o anumita perioada, te ajuta sa ai o imagine clara asupra platilor si incasarilor in firma ta. Practic, stiind cat ai platit si cat ai incasat, poti sa iti faci previziuni financiare.

Astfel, este mai mult decat esential importul de date de pe extrase bancare in programul in care este tinuta contabilitatea firmei. In multe cazuri, acest import de date este facut manual de catre angajatii responsabili, ceea ce le ocupa mult timp sau tot timpul, cand ar putea sa-l foloseasca pentru sarcini mult mai importante.

Automatizarea importului de extras bancar, asistentul de care ai nevoie

Pentru a castiga timp important, care poate fi folosit in avantajul companiei, am automatizat importarea de date de pe extrasele de la banca. Practic, am creat un asistent virtual care importa extrasele de cont in mai putin de un minut, din cateva click-uri.

Astfel, te provocam si pe tine sa castigi timp si sa fii mult mai eficient cu o functionalitate extrem de simplu de folosit. In doar un minut, datele de pe extrasul de cont in format PDF sunt transformate in note contabile. Cu aceasta functionalitate, este eliminata munca migaloasa de a introduce manual datele de care ai nevoie.

Avantajele tale cu importul de extras de cont automatizat

Cum mai exact importi automat extrasul bancar

Fii pro automatizare si treaba va fi facuta din trei click-uriaccesezi optiunea import extrase bancare din aplicatie >> incarci extrasul dorit (format PDF) >> apesi genereaza extras. Gata! Toate datele de pe extrasul bancar sunt transferate rapid!

Vezi cum faci importul automat de extras de cont

Solutia de automatizare a importului de date din extrasul bancar este disponibila in programele CIEL ERP, CIEL Conta si CIEL Gestiune. Prin acest instrument, atat de simplu de folosit, pot fi importate date de pe extrase de cont de la cele mai importante banci (BCR, ING, BRD, CEC Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen, UniCredit, Libra Bank, Banca Romaneasca, Idea Bank, ProCredit Bank). 

Tu ce faci intr-un minut? Te provocam sa castigi timp si confort cu importul automat de date din extrasul bancar.

Ti-a placut articolul? Da-l mai departe pe:
Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
antreprenori
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO