Contabilul anului 2019 – depune mai putin efort si obtine rezultate cu CIEL Conta!

31 decembrie 2018

Ce ti-ai propus pentru 2019?

A imbina intr-un mod fericit viata personala cu cea profesionala este cel mai probabil dorinta multora dintre noi. Fie ca iti doresti sa faci miscare, sa petreci mai mult timp cu familia sau sa castigi clienti noi in portofoliu, anul acesta iti vine in ajutor CIEL Conta. Daca vrei sa te regasesti in descrierea de mai jos, atunci foloseste si tu un program de contabilitate matur, eficient, modern, marca CIEL!

Pe biroul lui nu vezi nicio hartie, dosar sau tavita cu foi

Contabilul anului 2019 nu este asaltat de documente care vin si i se pun pe birou. Nu ai sa-l vezi niciodata inconjurat de un morman de contracte, facturi, chitante, hartii si hartiute. Gratie programului CIEL Conta, el are avantaje:

Pentru el finalul lunii nu mai este o perioada aglomerata

Inchiderea de perioada pentru contabilul anului 2019 care foloseste CIEL Conta nu mai reprezinta o grija, un motiv de stres sau de stat mai mult la birou. El isi savureaza linistit cafeaua dimineata, are timp sa isi ia pe indelete pauza de masa si pleaca la ora fixa, pentru a se dedica dupa program exclusiv familiei. Iata cum il ajuta CIEL Conta:

In 15 secunde din extrase bancare are note contabile

CIEL Conta are o functionalitate care te ajuta sa generezi automat extrasul bancar direct in nota contabila. Astfel, contabilul anului 2019 nu mai trebuie sa ceara bancii fisierele in format MT, nu mai este conditionat de factori externi (intarzierea documentelor primite). Inchiderea de luna devine inca o data o perioada cu mai putin stres. Iata cat de simplu gestioneaza acum notele contabile:

Are mai multi clienti si continua sa incheie contracte

Avantajul meseriei de contabil este si acela de a putea lucra pe cont propriu, de a-ti gestiona singur programul. Ai nevoie de un portofoliu de clienti, iar atunci cand folosesti un program matur, ca CIEL Conta, lucrezi mai eficient, prin urmare ai timp pentru a incheia noi contracte. In cazul in care folosesti un alt soft in prezent, tine cont ca migrarea este usoara. Cum castiga contabilul anului 2019 clienti noi cu CIEL Conta?

Castiga timp pretios pentru el si familie

Echilibrul intre job si viata personala nu mai reprezinta o provocare pentru contabilul anului 2019. Este o lupta deja castigata, astfel ca se bucura de hobby-urile sale si de un timp de calitate petrecut cu familia, fie chiar inceput de luna sau inchiderea de perioada. Cu ajutorul programului CIEL Conta:

El este contabilul anului 2019. Esti contabil si te regasesti in descriere? Felicitari pentru ca folosesti CIEL Conta! Esti contabil si vrei sa te regasesti in descriere? Contacteaza-ne! Meseria ta nu a fost niciodata mai usoara!

Tel: 021 201 53 20
E-mail: contact@ciel.ro
Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
companii
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO