Creste-ti profitul si satisfactia clientilor cu CIEL Productie

Cand suntem mici si toata lumea ne intreaba ce vrem sa ne facem cand vom fi mari, raspundem fara nicio retinere: doctor, astronaut, magician. Orice este posibil in ochii copiilor. Ajunsi la varsta maturitatii, nu mai credem in bagheta magica. Din dorinta de a controla cat mai bine lucrurile la job, lucram suplimentar si delegam task-uri doar in situatii limita.

Atunci cand esti antreprenor, iti doresti sa ai un control cat mai bun asupra afacerii tale si sa stii in orice moment care este evolutia acestia.

Domeniul productiei este unul foarte dinamic, care necesita o buna observatie si miscari realizate in avans. Chiar daca bagheta magica nu exista, avansul tehnologiei il traim cu totii. Astazi, un program de productie iti permite sa controlezi intreg procesul – achizitii materii prime, consum, productie in curs, vanzare produse finite etc.

Chiar daca n-ai joben si bagheta, faci sa apara profitul cu CIEL Productie

Atunci cand vrei sa controlezi intreg procesul de productie ca prin magie, te ajuta un program usor de folosit de la prima accesare – CIEL Productie:

 • esti anuntat cand trebuie sa cumperi materie prima, stii ce ai vandut cel mai bine, faci mereu comenzile la timp, ca sa nu ramani cu stoc zero
 • controlezi costul de achizitie, faci comparatii si decizi pe baza cifrelor
 • calculezi costurile de productie si distributie pentru fiecare produs

Partea cu hartiile nu-i deloc placuta, CIEL Productie automatizeaza tot

In domeniul productiei un rol important il joaca obligatiile legislative, iar CIEL Productie se ocupa de acest aspect, astfel incat sa fii oricand pregatit in fata organelor de control ale statului:

 • automatizeaza documentatia de productie (ca de exemplu in industria alimentara, declaratia de conformitate sau termenul de expirare)
 • automatizeaza procesul si documentele de transport catre clienti, respectiv comenzile de la furnizori
 • automatizeaza intreg procesul administrativ, iar inregistrarea in contabilitate (costuri de productie si distributie) se face in mod simplu si rapid pe baza datelor din sistem

CIEL Productie iti ofera control asupra consumurilor si a costurilor suplimentare de productie:

 • stii care sunt costurile de productie
 • compari preturile de achizitie si iti este usor sa alegi furnizori mai buni, dupa cifra si calitatea materiei prime
 • controlezi risipa de materiale in procesul de productie

Degeaba depui mult efort, daca nu esti apreciat. Aplauzele vin la final, din partea clientilor

In orice business, clientul ocupa un loc fruntas. Lupta se da pentru a-l multumi si a-l fideliza. CIEL Productie te ajuta inclusiv sa cresti satisfactia clientului:

 • controlezi timpii de livrare
 • previzionezi alegerile clientilor, datorita centralizarii comenzilor anterioare
 • ai o foarte buna imagine de ansamblu asupra nevoilor clientilor, vii in intampinarea acestora si te diferentiezi de concurenta

Cand lucrurile trebuie sa se intample aici si acum, cand planifici si urmaresti un proces de productie, ai spune ca trebuie sa ai abilitati de magician. Astazi, exista CIEL Productie care automatizeaza fluxurile de lucru, pentru ca tu sa fii eficient, sa ai control asupra costurilor, sa cresti satisfactia clientilor si profitabilitatea. Descarca demo si convinge-te cat de mult te ajuta!

Tel: 021 201 53 20
E-mail: contact@ciel.ro

 

 


Autor : CIEL Romania