Cum stornezi facturile de vanzare din depozite en detail dupa un proces verbal de modificare de pret

13 iulie 2016
Antreprenor, Co-owner Ciel România
Articole publicate

In cadrul CIEL V7 am introdus posibilitatea de stornare a unei facturi de vânzare dintr-un depozt en detail după ce ai înregistrat un proces verbal de modificare de pret.

Daca intre data vanzarii si data stornarii ai inregistrat un proces verbal de modificare de pret, CIEL V7 iti permite inregistrarea facturii de stornare. Aplicatia primeste in sistem la data la care ai efectuat inregistrarea, articolele stornate la pretul initial, de vanzare. In acelasi timp, CIEL V7 iti genereaza un proces verbal de modificare de pret partial pentru a modifica pretul aferent cantitatilor stornate si a il egaliza cu preiul celorlalte articole din depozit.

(Exemplu):

Sa presupunem ca:

In acelasi timp cu data la care ai efectuat inregistrarea stornei se va genera un proces verbal de modificare de pret care va modifica pretul articolelor stornate. Noul pret perntru articolul stornat va fi de 300 lei.

Ti-a placut articolul? Da-l mai departe pe:
Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
antreprenori
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO