Cum te ajuta un SOFT de SALARII sa castigi timp si bani? – CIEL Romania

De Bogdan Gradinaru, Client Division Manager CIEL Romania

Controlul cheltuielilor a devenit un sport pentru noi toti, iar eficientizarea acestora este o activitate care ne ocupa destule resurse pentru a identifica cele mai bune solutii.

Daca este sa ne gandim din punct de vedere business, reducerea costurilor companiei poate fi o solutie pentru cresterea profitabilitatii. Stiu ca si tu, ca antreprenor, faci eforturi pentru a avea cheltuieli mai reduse. O solutie ar fi sa nu mai achizitionezi echipamente hardware care, ulterior, mai au nevoie si de intretinere, eventual o persoana dedicata pentru acest lucru, avand in vedere ca stocarea datelor in era internetului ar putea fi facuta in CLOUD (concept modern in domeniul computerelor si informaticii, reprezentand un ansamblu distribuit de servicii de calcul, aplicatii, acces la informatii si stocare de date, fara ca utilizatorul sa aiba nevoie sa cunoasca amplasarea si configuratia fizica a sistemelor care furnizeaza aceste servicii).

Iata cum poti castiga timp si bani utilizand un soft de salarii

CIEL Salarii, aplicatie WEB (accesibila din browser-ul de internet de pe orice dispozitiv mobil), iti ofera acest avantaj si iti reduce instant costurile legate de infrastructura si software, astfel incat sa poti investi mai mult in cresterea afacerii.

Apoi ne facem mereu griji cu privire la informatiile stocate pe serverele proprii: „Ce fac daca se strica echipamentul?”, „Cum ma protejez de dezastre care mi-ar putea aduce pierderea datelor?”. Sa nu uitam de caderile de curent sau de alte crize care  iti pot periclita datele tale sau ale clientilor tai. Grijile nu doar ca iti blocheaza activitatea, dar te si incarca negativ pe o perioada indelungata de timp.

Ideea ca altcineva ar putea prelua aceste griji, fara costuri suplimentare, suna excelent! Si de ce cel care gestioneaza aceste griji sa nu fie furnizorul aplicatiei de salarizare? El sa se ocupe de tot (protectia datelor, asigurarea backup-urilor etc.),  astfel incat tu sa iti vezi linistit de activitate?

Auzim mereu de flexibilitate si mobilitate, insa in activitatea ta cum poti beneficia de ele daca esti dependent de calculatorul si serverul de la birou?

Imagineaza-ti cum ar fi sa poti avea acces la date de oriunde, indiferent de dispozitiv (PC, mobil, tableta)? Cum ar fi ca dependenta de biroul care iti ocupa cel putin 8 ore pe zi sa dispara? De ce sa nu poti face partea de salarizare direct din parc, daca iti doresti acest lucru intr-o zi oarecare? CIEL Salarii CLOUD te elibereaza de conditionari. Acum, tu alegi de unde sa lucrezi!

Tehnologia evolueaza de la ora la ora. Acest lucru duce, mai devreme sau mai tarziu, la sisteme depasite. Iar de aici rezulta alte si alte cheltuieli. Sistemele trebuie sa fie scalabile, astfel incat sa poata aloca atatea resurse cat este nevoie pentru a-ti putea desfasura activitatea fara blocaje. Atat tu, cat si noi ne dorim sa nu resimti intr-un sens negativ modul in care tehnologia evolueaza.

Utilizand sistemul CIEL Salarii ai parte de liniste fara a fi nevoit sa te confrunti cu limitari de volum de date sau defectiuni, obtinand in acelasi timp rezultate cu mult imbunatatite fata de solutiile clasice.

In acelasi timp, iti doresti o colaborare eficienta cu ceilalti colegi din echipa de salarizare. CIEL Salarii iti ofera beneficiul de a comunica si impartasi informatii intr-un mod mult mai usor decat solutiile traditionale.

Si revenim la minimizarea costurilor: De ce sa nu platesti atat cat utilizezi? Fara risipa, in functie de numarul de angajati.

In plus, te-ai gandit vreodata de cate alte activitati s-ar putea ocupa angajatii companiei tale daca procesul de salarizare ar fi realizat de un soft? Incearca gratuit CIEL Salarii si bucura-te de avantaje si timp liber!


Autor : Bogdan Gradinaru, Client Division Manager CIEL Romania