Epopeea Salarii continua. Azi, episodul 115793

Este vineri, ora 14.30, si inca nu avem publicata in Monitorul Oficial mult asteptata, promisa, laudata si discutata la TV ordonanta care sa modifice modul de calcul al CAS-ului la concediile medicale, plus revenirea la stagiul de cotizare de 1 luna, in loc de 6 luni.

Noi am crezut ca aseara, dupa Sedinta de Guvern, o sa avem ordonanta, asa cum s-a intamplat pe 08 februarie cu “iubita” ordonanta 3. Si stam de atunci cu refresh pe site-urile oficiale, poate poate se intampla minunea si avem actul, care nu-i asa, va fi complet si coerent J. Nu radeti de dorinta unor oameni muncitori si optimisti ! J

Nu de alta, dar ne strica altfel planurile de munca, pe care ni le-am facut in week-end. Noi, CIEL-isti naivi, crezand ca vom avea joi seara ordonanta, planuiam ca maine, sambata,  sa avem o versiune cu modul de calcul conform noii ordonante si poate luni, cu ajutorul celor de la ANAF, si o noua d.112, asa pe ultima suta de metri, ca sa nu mai trebuiasca sa facem rectificative. Dar nu! Si modificam modificarea J

Ca urmare, ne vedem noi toti de ale noastre declaratii112 pe calculele ordonantelor in vigoare, depunem frumos in termen, iar in saptamanile viitoare, cei care au concedii medicale o vor lua de la capat, rectificand. Speram sa ne ajute si ANAF-ul cu o noua versiune imbunatatita a  d.112 in care sa mai rezolve din probleme sa nu mai punem manual sume J NU cerem prea mult, nu?

Nu uitati ca va suntem alaturi in acest week-end incarcat, atat sambata 24 februarie 2018 cat si duminica 25 februarie, in intervalul orar 09.00-17.00, la numarul de telefon 021.9347  sau la adresa de e-mail asistenta.tehnica@ciel.ro.

Urmariti si paginile noastre de facebook, unde vom posta noutati CIEL Romania si CIEL Solutii.

 

 


Autor :