Esti contabil – cum stabilesti tariful serviciilor tale? CIEL Romania te ajuta

13 iunie 2018
editor
Articole publicate

A alege sa tii contabilitatea pentru o un nou client poate reprezenta o adevarata provocare, nu-i asa? Mai ales cand nimeresti pe cineva care te intreaba din prima “cat ceri?”.

Noi, echipa CIEL Romania, suntem siguri ca, daca partenerul tau ar sti si ar constientiza toate lucrurile pe care le vei face pentru el, atunci aceasta ar fi ultima intrebare, si nu prima.

In episodul dedicat antreprenorului, i-am amintit acestuia de ce trebuie sa tina seama, cum il poate ajuta un profesionist, astfel incat pretul sa fie doar un criteriu in luarea deciziei, nu decizia in sine.

Tie, ca si contabil, doar iti reamintim ca trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte atunci cand stabilesti tarifele:

Nu uita insa si de urmatoarele costuri pe care trebuie sa le acoperi:

De asemenea, este important sa stipulezi in contract cel putin urmatoarele aspecte pentru ca toate lucrurile sa decurga ca la carte:

Acestea fiind spuse, speram ca informatiile pe care ti le-am oferit sa te ajute sa gestionezi cat mai bine relatiile pe care le vei avea cu clientii tai. Si nu uita ca pachetul CIEL Solutia completa pentru contabili este gandit special pentru a-ti usura munca si viata!

Ti-a placut articolul? Da-l mai departe pe:
Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
antreprenori
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO