Ganduri de inceput de 2018 – Roxana Epure, Director General CIEL Romania

Roxana Epure, General Manager la CIEL Romania va transmite cateva ganduri bune la inceput de 2018:

“Suntem prima companie producatoare de software pentru afaceri pe piata din Romania, din 1991; de atunci, Codul Fiscal si mediul de afaceri s-au schimbat enorm. Scopul nostru, la CIEL Romania, este sa iti facem munca mai usoara, produsele noastre sa lucreze mai mult decat tine, astfel incat sa iti termini treaba mai repede si sa fii sigur ca ai depus declaratiile corect si la timp. Astfel, in ultimii ani, am creat produse integrate, rapide, eficiente si moderne, care sa garanteze atat eficientizarea timpului tau, dar si un nivel ridicat al calitatii proiectelor.

Stim ca nevoile afacerilor din Romania sunt diferite si ne dorim sa sprijinim atat fiecare client in parte, cat si colaborarea intre profesionistii contabili si antreprenori, pentru un mediu economic mai bun, mai curat, mai putin stresant. Pentru aceasta, pentru mediul de azi al profesionistilor, am creat produse performante, integrate si care comunica usor. Noi, echipa CIEL Romania, intelegem nevoile voastre, ale clientilor nostri, pentru ca pastram mereu deschisa comunicarea cu voi: de la intalnirile periodice, la sugestiile voastre zilnice (fie de a ne imbunati produsele, fie de a crea unele noi).

Practic, echipa CIEL care dezvolta programele noastre este mult mai mare decat cei 60 de specialisti de la sediu, va include si pe voi, cei cateva mii de membri, care de-a lungul anilor ne-ati trimis sugestii, idei, v-ati implicat si ne-ati acordat incredere si, pentru toate acestea, va multumim!

Stim si apreciem cat timp consumi, contabil fiind, cu obligatiile legislative de indeplinit pana in 25 ale lunii sau ca ai nevoie, ca antreprenor, de rapoarte de analiza financiara, pentru a-ti intelege afacerea in cifre si a o putea sustine mai departe.  Stim si intelegem pentru ca si noi suntem antreprenori, si noi depunem declaratii la stat si avem nevoie de cifre pentru propria afacere. Asa ca am dezvoltat proceduri automatizate, care sa scurteze timpul consumat pe fiecare flux de lucru, rapoarte de analiza, functii personalizate, adaptate la specificul afacerii tale sau al clientilor tai, etc.

Pentru a usura comunicarea cu noi, am crescut comunitatea CIEL, in care vrem sa te ajutam sa intelegi mai rapid si sa aplici mai usor modificarile legislative: intrebarile tale gasesc un raspuns la noi, prin profesionistii din echipa noastra de suport sau prin specialistii din domeniu care ne ajuta costant, fie la ateliere desfasurate chiar la sediul nostru, fie online, la webinariile CIEL.

In viitor, vrem sa fie mai bine, mai usor. In acest scop, ne implicam in pregatirea continua a tinerilor, prin programul CIEL EDU, in cadrul caruia, impreuna cu profesori din peste 150 de universitati si scoli de profil din Romania, derulam programe de pregatire si motivare a tinerilor sa sustina mediul economic de maine, speram mai bine decat o facem noi azi.

Va multumim asadar, ca ne sunteti alaturi de peste 26 de ani, ca ne motivati sa dezvoltam produse tot mai bune si vrem sa stiti ca suntem oricand aici pentru voi, clientii nostri!”

Daca vreti sa descoperiti mai multe despre echipa CIEL Romania, o puteti face aici: https://ciel.ro/echipa-ciel/


Autor :