Serialul Declaratia 600 continua

Serialul Declaratia 600 continua, desi am crezut ca sezonul iarna 2018 s-a finalizat pe 31 ianuarie, odata cu ordonanta de prelungire a termenului de depunere.
Dar nu, s-a mai omis ceva si ca urmare asteptam, speram noi curand, un nou episod al sezonului, cel cu prelungirea termenului de plata, care, conform legislatiei in vigoare azi, cand noi scriem si voi cititi aceste randuri, este 25 martie 2018 (primul dintre termene).

Recapitulam: ar trebui sa platim pe 25 martie ce declaram pe 15 aprilie. Nimic neclar, nu?
Acest serial a tinut in priza in luna ianuarie pe toata lumea, fiind la audiente mult peste declaratiile care ieseau in mod normal in fata (d.300, d.394, d112, etc).

Dar parca ne-am saturat de el, nu? Noi l-am dori cat mai scurt si cu impact pentru cat mai putina lume. Si evident, clar, la obiect si fara discriminari sau duble impuneri. Sau macar sa aiba legatura cu activitatea anului curent.

Sa asteptam cu optimism noul sezon, primavara 2018, si sa speram intr-un deznodamant placut pentru toti. Cu toate modificarile si noutatile, urmarim paginile ANAF-ului si cele ale Ministerului de Finante mai ceva ca pagina de facebook.

O fi vreo strategie a lor de crestere a traficului si a vizualizarilor? Oare?


Autor :