Iti deschizi un business? Top 3 super beneficii ale programului de facturare marca CIEL

Ai o pasiune si te-ai hotarat sa faci din aceasta un business? Te-ai decis sa renunti la job si sa pui pe picioare propria ta firma, sa fii seful tau si sa castigi bani din confortul casei? Felicitari!

Unul dintre primii pasi pe care ii ai de facut (pe langa intelegerea pietei in care vei activa si o foarte buna cunoastere a concurentei) este acela de a cunoaste toate instrumentele ajutatoare care ti se pun la dispozitie.

Stiai ca CIEL Romania iti ofera un program de facturare pe care sa il poti folosi nelimitat, in mod gratuit?

Mai jos iti sunt prezentate cele 3 beneficii majore pe care ti le ofera programul de facturare marca CIEL

1. Complet gratuit

Exista tendinta de a asocia un program de facturare cu foarte multe functii pe care le are, lucru care ne spune ca exista implicit si un cost mare. Astfel, un antreprenor aflat la inceput de drum, in mod firesc isi pune intrebari precum:

  • Firma mea este foarte mica. Am nevoie de un program de facturare?
  • Cheltuielile pentru a deschide firma au consumat o mare parte din bugetul disponibil. Cat costa un program de facturare? Mi-l permit?

Documentele contabile fac parte dintr-o firma oricat de mica. Emiterea si urmarirea facturilor este parte din businessul tau.

Astazi, traim in era tehnologiei, a aplicatiilor menite sa iti usureze viata. Prin urmare, a opta pentru un program de facturare este cu siguranta o idee excelenta, astfel incat timpul tau sa il poti aloca in intregime planului de business.

CIEL iti pune la dispozitie un program de facturare gratuit. Poate te-ai obisnuit cu ideea ca cei mai multi furnizori iti ofera programul pentru a il testa, asadar il ai ca demo, gratuit timp de o luna.

Programul de facturare de la CIEL nu este un trial, asadar un demo pentru o perioada determinata de timp. Il poti folosi fara costuri adiacente si nelimitat, in mod gratuit.

2. Tehnologia Cloud

Adopta cat mai mult Cloud-ul si vei avea o buna gestiune si o imagine de ansamblu a tot ce se intampla in firma, fara a fi nevoie sa fii prezent efectiv la birou. Vei fi informat in miscare, fie ca ai o fereastra intre doua intalniri si te conectezi de pe smartphone sau tableta.

Programul de facturare gratuit de la CIEL se bazeaza pe Cloud. Prin urmare, te conectezi la platforma prin simpla autentificare cu user si parola. Daca ai o persoana responsabila pentru partea de facturare, va fi incantata sa se poata conecta inclusiv de acasa. Ii vei putea oferi asadar si un program flexibil ca factor motivator.

3. Simplu de folosit

Un foarte bun program de facturare este si cel pe care il folosesti cu lejeritate. Ca foarte multi oameni de business, cel mai probabil ai cunostinte solide in domeniul tau, nu si in contabilitate. Cu siguranta nu vrei sa-ti petreci timp invatand contabilitate, in loc sa te focusezi pe dezvoltarea business-ului. Cu toate acestea, ai experienta in gestionarea banilor, iar programul potrivit tie este cel care te va ajuta sa tii evidenta banilor companiei, in mod similar cu fondurile personale.

Programul de facturare de la CIEL este usor de utilizat, intuitiv si nu necesita ca utilizatorul sa aiba cunostinte contabile.

Bucura-te de dezvoltarea business-ului tau si transforma gestionarea facturilor intr-un task facil si rapid.

Echipa CIEL Romania iti sta la dispozitie pentru orice intrebare legata de programul de facturare pe care ti l-am pregatit.

Tel: 021 9341

E-mail: contact@ciel.ro


Autor : CIEL Romania