Luna MARTIE vine cu cateva beneficii pentru specialistii in fiscalitate – CIEL Romania

Suntem deja in luna martie! Si nu vine singura, ci cu o veste buna: aduce beneficii majore specialistilor in fiscalitate, indiferent ca vorbim despre doamne sau domni. Pentru orice dificultate intampinati, echipa CIEL Romania va ofera exemple, studii de caz, decizii fiscale care sa va ajute nu doar in aceasta primavara, ci pe tot parcursul anului 2018.

Va prezentam mai jos cateva dintre lucrarile care va pot fi de ajutor:

Declaratia 101. Ghid de completare si depunere 2018

Nu uitati ca noul formular pentru Declaratia 101 trebuie depus obligatoriu pana pe 25 martie. O colectie de studii de caz frecvent intalnite in practica de zi cu zi, insotite de comentarii, solutii si temeiuri legale oferite de catre specialisti experimentati.

Cheltuieli deductibile si nedeductibile. Ghid practic 2018

CE, CAT si CUM deduceti fiscal pentru a nu avea probleme cu ANAF-ul in 2018? OUG 79/2017 a adus noi reguli privind deductibilitatea dobanzilor in 2018, deductibilitatea creantelor cesionate, obtinerea de avantaje fiscale.

Nerezidenti. Declaratii, contracte, calcul impozit

Lucrarea se adreseaza persoanelor interesate de veniturile obtinute de nerezidentii din Romania si modul de impozitare al acestora, obtinerea codului de inregistrare fiscala pentru nerezidentii cu obligatii de plata in Romania, eliberarea certificatului de rezidenta fiscala.

Cartea rosie a fiscalitatii 2018

Aceasta lucrare contine lista completa a tuturor contraventiilor si infractiunilor fiscale prevazute in legislatia din Romania. Aflati aici ce greseli fiscal-contabile puteti comite si care sunt modalitatile optime de a le preveni/corecta.


Autor :