Mai putin efort si rezultate mai bune, cu CIEL Gestiune

Victor are un business online care a implinit un an de zile. Afacerea se dezvolta cu pasi foarte repezi. Comenzile sunt numeroase, chiar peste asteptari, astfel ca Victor isi dedica tot mai mult timp pentru a gestiona stocurile si a raspunde clientilor sai.

Isi doreste sa faca el totul, astfel ca nu deleaga aproape deloc din task-urile pe care le are, desi a devenit tot mai aglomerat. Stie cat de important este ca toti clientii sa primeasca produsele la timp si sa fie pe deplin multumiti pentru a le castiga increderea.

In prima zi cand a primit o reclamatie de la un client si in timp ce incerca solutionarea acesteia, consultand nu unul, ci trei tabele Excel, unul dintre angajati l-a intrebat de ce nu foloseste un program de gestiune stocuri.

Povestea care a urmat de aici este una fericita. Softul l-a ajutat pe Victor sa isi eficientizeze munca, sa aiba un control la nivel inalt, sa ia decizii rapide, sigure, bazate pe cifre. Muncea mai putin, dar cu rezultate mai bune si era surprins sa vada cat de mult timp liber ii ramane.

CIEL Gestiune – softul care te ajuta sa iti eficientizezi munca

Gestiunea stocurilor este o munca complexa, minutioasa, care cere atentie. Oboseala, munca distributiva sau deadline-urile pot conduce foarte usor la strecurarea erorilor. CIEL Gestiune este un soft matur, performant, care se adreseaza oricarei companii, indiferent de marimea ei si care are in activitate gestionarea stocurilor:

  • actualizarea stocurilor are loc automat si in timp real;
  • evidenta fiecarui produs (fie nou sau returnat) este detaliata;
  • operatiunile repetitive, consumatoare de timp sunt complet eliminate.

Detii controlul         

Este foarte important sa ai o imagine de ansamblu asupra businessului tau, sa poti urmari din fata laptopului fluxul de marfuri de la producatori la depozite si pana la punctul de vanzare. Cu CIEL Gestiune ai control, vezi statusul vanzarilor, curbele de evolutie, previziuni pe cifra de afaceri, dar si comparative. In felul acesta iei decizii la timp, in cunostinta de cauza si obtii rezultatele dorite!

  • transparenta asupra fluxurilor de lucru;
  • informatii in timp real – cifra de afaceri zilnica, topul produselor vandute, platile scadente s.a;
  • decizii rapide, sigure.

Mult mai simplu sa obtii rezultatele dorite

CIEL Gestiune te ajuta sa satisfaci cererea clientilor si sa ai operatiuni profitabile, fara timp pierdut in favoarea concurentei.

  • Clientii sunt multumiti datorita operatiunilor realizate eficient si a fluxului automat de lucru;
  • Economisesti bani datorita gestionarii profesioniste, inlocuiesti produsele la timp, nu risti sa ai un stoc mort (in afara sezonului sau pe cale de expirare);
  • Castigi timp datorita automatizarii proceselor principale de lucru.

Intr-o lume a vitezei, chiar si 30 de secunde pot face diferenta intre a castiga un client sau a-l pierde in favoarea concurentei. Tehnologia este parte din business-urile noastre si ne ofera ajutor, ne simplifica si ne eficientizeaza munca. Fii deschis la a munci mai putin si cu rezultate mai bune folosind CIEL Gestiune!

Telefon: 021 9341

Email: contact@ciel.ro


Autor : CIEL Romania