MIA’S CHILDREN – O sansa reala pentru copiii amarati

Odata cu apropierea Sarbatorilor, oamenii devin mai buni si ar vrea sa ajute, doar ca de multe ori nu stiu cum sau nu au incredere, asa ca noi, echipa CIEL Romania va recomandam din suflet o cauza umanitara pe care sa o sprijiniti mereu: Asociatia MIA’S CHILDREN, unde copii veniti din <iad> au descoperit o familie mare, calda si au parte de iubire si educatie.

Sub motto-ul <Nu este niciodata prea tarziu pentru a avea o copilarie fericita> (Tom Robbins), Mia Scarlat a salvat in 20 de ani peste 170 de copii, majoritatea cu povesti cutremuratoare: abandonati la nastere pe la usi straine, supravietuind prin canale cu sobolanii, parasiti in padure … „A vedea copii crescuti in hambare, copii <lup>, care n-au socializat pana la 7-8 ani, copii care au fost parasiti, efectiv lasati in mijlocul unei paduri… Dar cand ai in fata ta un copil care a incercat sa se sinucida la varsta de sapte ani pentru ca nu mai poate suporta durerea, deja e o mare problema, nu doar pentru tine ca individ, este un strigat care se prelungeste in acest univers. Ar trebui sa ne implicam in a transforma acel strigat de durere intr-un zambet si intr-o victorie. Este greu, este foarte greu, nu este munca de 8 ore, este de 24 de ore, 365 de zile din 365 de zile”, spune Mia Scarlat.

Daca mergi in casa Mia’s Children, nu-ti vine sa crezi ce minuni a reusit sa faca Mia Scarlat, cu ajutoare de la oameni ca tine si ca noi: copiii de aici sunt iubiti, protejati si educati, de la 3 luni la 18 ani – 40 de copii carora nu li se dadea nicio sansa au inflorit. Zambesc, sunt politicosi, se agata timid de tine, iti povestesc ce ii pasioneaza, canta, picteaza si spun poezii. Fiecare cantec, fiecare poezie, fiecare desen este un pas urias pentru ei, o victorie pentru „mama” Mia si o multumire pentru noi, cei care am decis sa le fim alaturi. Mia Scarlat este o femeie educata, blanda, despre care nu-ti vine sa crezi ca a intrat prin canale si a salvat copii bolnavi, mancati de sobolani, batuti si speriati sau ca se lupta de ani de zile cu autoritatile, pentru ca acestea sa admita si sa puna umarul la rezolvarea problemei copiilor abandonati in Romania.

Puteti vedea cu ochii vostri ce progrese au facut acesti copii, invitandu-i sa va ureze, admirandu-le (si, de ce nu, cumparand) creatiile: http://mias-children.ro/expozitie/

Orice ajutor mic este binevenit pentru acesti copii: donatii in bani, haine, rechizite, mancare, ajutor la invatatura, va multumim anticipat:

BANCPOST Militari, BUCUREȘTI
COD SWIFT BPOSROBU
Cont LEI
RO72BPOS70102924878ROL01


Autor : CIEL Romania