Muzica la birou te ajuta sa te relaxezi! Descopera impreuna cu CIEL Romania si alte avantaje

Sfarsitul de luna vine pentru noi, contabilii, la pachet cu multe situatii de completat si multe declaratii de depus, nu-i asa? Cum sa trecem cu brio peste aceste zile? CIEL Romania ne dezvaluie un pont.

Muzica! Este cel mai frumos sunet prezent in viata noastra. Aceasta joaca un rol important atat in viata personala, cat si in cea de la birou, si este bine de stiut care sunt avantajele pe care ni le ofera.

In primul rand, muzica ne ajuta sa ne relaxam si, cel mai important, este faptul ca ne regasim in foarte multe melodii. Asadar, atunci cand ne simtim epuizati este suficient sa ascultam in casti melodia preferata si ne vom incarca cu energie.

Un alt motiv pentru care este indicat sa ascultam melodiile preferate la birou este, conform ultimelor studii realizate, acela ca ne ajuta sa fim mult mai productivi. Si acest lucru se datoreaza faptului ca muzica ne motiveaza si ne stimuleaza activitatea cerebrala.

Pe langa aceste beneficii, muzica ajuta si la cresterea imunitatii. Atunci cand ascultam muzica, nivelul de serotonina, subtanta cu efect antidpresiv, creste. In plus, este dovedit ca ascultarea muzicii ajuta la ridicarea nivelului de endorfine (hormonul fericirii) din creier.

De aceea, muzica joaca un rol foarte important in viata noastra si o putem considera ca fiind prietenul care niciodata nu ne lasa la greu.

Si iti mai vindem un pont important care sa iti usureze activitatea in aceste zile pline: pachetul CIEL Solutia Completa pentru contabili!


Autor :