Nota contabila pentru un extras bancar in doar 15 secunde, cu CIEL Conta!

Meseria de contabil are provocarile ei. Finalul si inceputul lunii sunt aglomerate, atentia trebuie sa fie tot timpul sporita, iar daca se intampla ca un client sa nu ofere documentele necesare, se pierde timp pretios pentru contabilul care trebuie sa depuna eforturi suplimentare.

Esti contabil? Cat timp liber ai la dispozitie?

Fie ca  lucrezi de la birou sau esti pe cont propriu, ai portofoliul tau de clienti si iti faci programul asa cum iti doresti. Indiferent de situatie, cu siguranta vrei sa ai mai mult timp liber si mai putine activitati repetitive.

Intr-o lume a vitezei, mereu in schimbare, este important sa stii ca cineva s-a gandit la nevoile tale. Programul CIEL Conta se adreseaza tuturor contabililor care stiu sa lucreze eficient, care folosesc tehnologia pentru a-si simplifica munca, care vor sa castige mai mult timp pentru ei si familie.

Cat dureaza sa eliberezi nota contabila pentru un extras bancar?

Gandeste-te ca vrei sa iti platesti o factura si trebuie sa te duci pana la un sediu postal, sa stai la coada si abia apoi sa faci plata. Destul de mult timp consumat! Cu siguranta astazi platesti toate facturile online, direct de pe telefon. Timpul pe care il economisesti este semnificativ.

Suntem inconjurati de aplicatii menite sa ne simplifice viata si pe care fiecare dintre noi le folosim zilnic. Schimbarile care apar se intampla inclusiv in domeniul in care tu activezi, contabilitatea. Daca generatiile anterioare foloseau creionul si hartia, tu folosesti un software dedicat.

CIEL Conta este un program gandit in totalitate sa iti simplifice munca. Cu ajutorul lui dureaza 15 secunde sa transformi extrasul bancar in nota contabila!

CIEL Conta iti ofera functia de import automat a extraselor bancare in note contabile – Acum iti ia doar 15 secunde!

Cu siguranta ti s-a intamplat sa consumi timp important pentru obtinerea fisierelor standard MT de la banca. I-ai solicitat probabil clientului sa o faca el, insa foarte posibil sa nu fi dat atentie. Ai o multime de lucruri de facut si stii ca acum esti si mai incarcat cu operarea manuala a datelor cu platile si incasarile bancare.

Tocmai de acest disconfort vei scapa! CIEL Conta te ajuta sa economisesti timp cu aceasta munca de atentie si detaliu.

Iata care sunt pasii:

  1. Descarci extrasul de cont in format PDF cu ajutorul serviciului internet banking (sau il primesti de la client)
  2. Importi extrasul in programul CIEL Conta
  3. Apasi butonul Genereaza extras”

Felicitari! Tocmai ti-a luat 15 secunde ca sa transformi extrasul de cont in nota contabila, fara nici cel mai mic efort.

Cu CIEL Conta muncesti eficient, castigi timp si bani

Ai propria firma si un portofoliu de clienti pe care iti doresti sa il maresti? Acum, datorita noii functii de import automat a extraselor bancare, castigi timp suplimentar. Prin urmare, vei putea sa onorezi contracte noi, fara a-ti mai face griji in privinta timpului.

Mai simplu de operat

Extrasul PDF in format bancar este la indemana, il importi in CIEL Conta si prelucrarea datelor se face in mod automat.

Cand altii muncesc, tu odihneste-te

De ce sa introduci datele in mod manual, sa verifici de doua ori ca nu ai gresit nimic, cand poti lasa programul sa preia toate aceste informatii automat? Tu vei avea timp in plus pentru relaxare.

Castiga noi clienti

Nu vei mai fi tentat sa refuzi clienti din cauza lipsei de timp. Iti vei dezvolta portofoliul si vei castiga mai multi bani. CIEL Conta te ajuta sa ai timp pentru toti!

Stii sentimentul cand esti degrevat de o activitate neplacuta? Retraiesti aceasta senzatie iar si iar, datorita noii functionalitati CIEL Conta care transforma instant, in mod automat, tranzactiile bancare in note contabile. Descarca DEMO gratuit!


Autor : CIEL Romania